Contact

Yogacentrum YogaToday
Pranazaal
Achtergracht 16A, 1381 BN Weesp
Lotuszaal
Nieuwstad 100E, 1381 CE Weesp

Je kan altijd bellen of langskomen als we open zijn. Isolde Zandee 06 – 215 72 555 of Herman Lankwarden 06 – 290 42 455. Of mail ons  via het contactformulier hieronder.

Route(s) vanaf het station


Bekijk grotere kaart

YogaToday ligt in het centrum van het mooie Vechtstadje Weesp. We zijn goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto.
Met de auto en fiets zijn we prima bereikbaar vanuit Muiden, Muiderberg, Amsterdam, Zuid-Oost, Gaasperplas, IJburg, Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Abcoude, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren Hilversum en Bussum, het Gooi en de Vechtstreek.
Met de trein is het maar 10 – 15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Afhankelijk welke zaal is het 5-8 minuten lopen vanaf station Weesp.
Locatie Achtergracht – Pranazaal Er is ruime en gratis parkeergelegenheid in straten rondom het Yogacentrum en een parkeerdek om de hoek van de Achtergracht bij Albert Heijn, opgang op de Groeneweg. Ook bij het Station is ruime parkeergelegenheid. Het grootste deel van de Achtergracht is gratis, een paar delen zijn betaald: let goed op de borden. Op zondag is parkeren overal gratis.
Locatie Nieuwstad – Lotuszaal In de straten rondom is het deels gratis en deels betaald parkeren. Parkeertarief in Weesp is 1 euro per uur. Om de hoek van de Nieuwstad kan je gratis op het parkeerdek bij Albert Heijn parkeren, opgang op de Groeneweg. Kom je eerste les ruim op tijd zodat je de straten rondom kunt verkennen. Bij het station is ook altijd parkeerplaats.

Vanaf 15 minuten voor aanvang van de les zijn de deuren open of kan je aanbellen bij de Lotuszaal. 5 minuten voor aanvang wordt je in de zaal verwacht en sluiten de deuren. Lessen kunnen zo rustig, op tijd en zonder storen voor iedereen starten. Er kan dan ook niet meer aangebeld worden.

Betaling doen? Ons rekeningnummer NL89 RABO 0101 3619 98 t.n.v. YogaToday. Vermeld daar naam en datum van de cursus/workshop en je naam waarmee je je hebt opgegeven.

Contactformulier

Bericht:

Reacties zijn gesloten.