Centrum YogaToday

Iedereen heeft andere behoeften en is anders gebouwd. Daarom geven we bij YogaToday les in veel yogastijlen. De yogazalen liggen in het centrum van het mooie Vechtstadje Weesp vlakbij Amsterdam. De lessen zijn creatief en veilig. Van oeroude oefeningen en inzichten verrijkt met de vormen en inzichten van deze moderne tijd. Centraal staan gezondheid, welzijn, vitaliteit, rust, respect, vrijheid en plezier. Alle docenten hebben veel ervaring en zijn nationaal en/of internationaal gekwalificeerd. YogaToday is aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland en bij de Europese Yoga Unie.

Yogatoday is in 2013 opgericht door Isolde Zandee met haar levenspartner Herman Lankwarden. Vanuit hun wens mensen in aanraking te brengen met yoga. Zodat meer mensen de weldaad van yoga en meditatie in hun leven mogen ervaren. En om bij te dragen aan een verandering van levensstijl die meer vriendelijk voor onze planeet en haar bewoners is. Het yogacentrum werd warm ontvangen en na een jaar was een tweede locatie nodig om voldoende ruimte en aandacht te blijven bieden. “Wel willen we er voor waken geen ‘yogafabriek’ te worden! Intimiteit en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.” In 2018 verhuist de tweede locatie naar de prachtige Laurentiuskerk in het centrum en zal naast alle huidige lesvormen ook Hotyoga gegeven worden.

YogaToday biedt een twee grote lichte studioruimtes waarvan de Pranazaal is voorzien van vloerverwarming en een aangrenzende tuin.  Een derde ruimte biedt plaats voor consulten en behandelingen. Er is een kleine yogawinkel met plek om ook een kopje thee te drinken. De ruimtes kunnen ook gehuurd.

YogaToday is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Met de trein is het maar 10 -15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. De Lotuszaal is 8 minuten lopen en de Pranazaal 5 minuten vanaf het station. Rond het Yogacentrum is parkeren grotendeels gratis en parkeerkosten in Weesp zijn laag.

Bezoekadres
Pranazaal, Achtergracht 16
1381 BN Weesp
Lotuszaal Nieuwstad 100E
1381 CE Weesp

Je kan altijd bellen of mailen voor informatie met Isolde Zandee of Herman Lankwarden of langskomen als we open zijn. info@yogatoday.nl of bel 06 – 215 72 555 of  06 – 290 42 455

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.