Janneke van Amelsvoort

NaamJanneke van Amelsvoort
FunctieAerial Yoga docent
Biografie
Janneke gaf als een van de eersten in Nederland Aerial Yoga en geeft inmiddels teacher trainings voor docenten. Na eerst 10 jaar als danseres, luchtacrobate en docent gewerkt te hebben, studeerde ze bij Teresa Caldas af als gecertificeerd Vijnana Yoga docent.

In de aerial yoga lessen die Janneke geeft, deelt zij graag haar liefde voor yoga en luchtacrobatiek. Met speelsheid en plezier wordt yoga niet zweverig, maar een luchtige ervaring. Ondersteunt door het doek, zijn zelfs gevorderde houdingen kinderspel. Je werkt aan kracht, zelfvertrouwen, souplesse en balans tussen spanning en ontspanning. Aan het einde van de les  ervaar je al wegzinkend in je doek, ultieme ontspanning. Met een kleine massage als toetje, wil je hier geen les van missen!
Janneke gaf als een van de eersten in Nederland Aerial Yoga en geeft inmiddels teacher trainings voor docenten. Na eerst 10 jaar als danseres, luchtacrobate en docent gewerkt te hebben, studeerde ze bij Teresa Caldas af als gecertificeerd Vijnana Yoga docent. www.aerial-yoga.nl

“In Aerial Yoga komen al mijn passie’s en ervaringen samen; de gewichtloosheid van het vliegen, tegelijkertijd de zwaartekracht voelen en gronden, speelsheid, uitdaging en ontspanning.”

Contact

Yogacentrum YogaToday
06 – 215 72 555
info@yogatoday.nl

Pranazaal
Achtergracht 16
1381 BN Weesp

Lotuszaal
Nieuwstad 100E
1381 CE Weesp

Verhuisbericht

Vanaf 1 april 2018 verhuist de Lotuszaal naar de
Sleutelsteeg 11
1381 CJ Weesp