Superheerlijk Gongbad ! Door Spirit Connection

Laden Workshops

« Alle Workshops

Superheerlijk Gongbad ! Door Spirit Connection

2 maart om 19:00 - 20:00

Verwen jezelf met een Gongbad

Deze avond zullen de klanken van onder andere kristallen alchemieschalen, Himalaya schalen, shrutiboxen, oceandrums en andere boventoon instrumenten zich mengen met de klanken van de planetengongs om een mystieke ervaring te geven. De mystieke ervaring die zich uit door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg baant door het zenuwstelsel.
Lichaam en geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. Elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur verdwijnt. Alles wat conflicten veroorzaakt verdwijnt en het geeft het gevoel dat we een deel van het Universum zijn. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Stilte.

De gong kan men zien als symbool die verwijst naar de Sacred Space die altijd is. De Sacred Space is een andere verwoording voor bijvoorbeeld het Absolute, de Stilte, de Bron, Het Zelf. De klanken van de gong kunnen de hypnotiserende werking van de gedachtes doorbreken waardoor men ervaart dat men zelf de waarnemer is van de gedachtes. De klanken verleggen je aandacht naar het moment zoals het is, dus de neiging om vanuit een mentaal, emotioneel of fysiek verhaal de klanken te beluisteren wordt daardoor verbroken. De Sacred Space wordt vervult door de klanken van de gong waardoor je jezelf volledig gewaar bent van je gedachtes en gevoelens. Deze gewaarwording gebeurt zonder enige afwijzing of ontkenning daar het een komen en gaan is van gedachtes en gevoelens. Het is de herkenning van je eigen compleetheid.

Wanneer, waar, hoe en wat
Vrijdagavond 2 maart, 19.00 – 20.00 uur. IS VOL Inloop vanaf 18.45 uur
We geven nog een tweede 20.45 – 21.45 uur
Kosten € 17,50
Uitvoering Spirit Connection
Locatie: YogaToday – Pranazaal, Achtergracht 16A, Weesp
Wat aan of meenemen? Handdoek voor over de mat, wat warms aan en een deken om onder te liggen. Verder is alles voorzien.
Inschrijven/aanmelden kan je hier via het inschrijfformulier.
DSC_0523-e1508407135599

BewarenBewaren

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
19:00 - 20:00