Yoga in regio Muiderberg

Unieke locatie

Proefles mogelijk

Diverse stijlen en niveaus

Voor yoga in de buurt van Muiden en Muiderberg, zit je bij yogastudio YogaToday zeker goed. In onze yogastudio in de Laurentiuskerk in Weesp, nabij Muiderberg, bieden we je diverse yogalessen en workshops aan. Bovendien kun je bij ons terecht voor pilates, meditatie en zwangerschapsyoga. Wij bieden zelfs yogalessen voor bedrijven aan en het is mogelijk om met onze hulp een opleiding tot yogadocent te volgen. Wil je meer weten over onze lessen of de docentenopleiding? Wij horen graag van je!

Yoga

Kom tot rust met yoga in onze yogastudio nabij Muiderberg

Yoga beoefenen in regio Abcoude en Muiden is een geweldige manier om je lichaam en geest in balans te krijgen, te leren ontspannen en op de juiste manier adem te halen. Met yoga in onze yogastudio nabij Muiderberg en Muiden, neem je bewust tijd voor jezelf en word je ook bewuster van je lichaam. Je lichaam wordt soepeler en de balans wordt hersteld. Yoga wordt in veel verschillende vormen gegeven. In onze yogastudio in de omgeving van Muiden bieden we je bewust verschillende vormen van yoga aan, zodat bewoners van Muiderberg diverse opties hebben. Ieder lichaam, ongeacht je leeftijd, is immers anders gebouwd en iedereen heeft andere behoeften.

Op zoek naar een yoga workshop?

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Meld je aan voor een workshop of proeflessen naar keuze

Wandel gerust eens onze yogastudio in Weesp binnen voor voordelige proeflessen yoga; wij zijn zowel met de auto als de trein en metro zeer goed bereikbaar vanuit Muiderberg en Muiden. Wij vertellen je graag meer over onze yogalessen en workshops. Bovendien zijn onze lesruimtes fijn, mooi, ruim en goed geventileerd. We geven niet alleen binnen les. We bieden namelijk ook online en buitenlessen aan. Wil je direct weten welke yogavorm en welk niveau het best bij jou past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-21572555. Het is ook mogelijk om je direct aan te melden voor een reeks proeflessen!

_OL_9158