Aerial Yin Yoga – Meridianen en Fascia

Opleiding Aerial Yin Yoga Meridianen en Fascia 

In deze 2 x 2-daagse training combineren we Aerial Yoga met Yin Yoga. Het Aerial Yoga doek stimuleert/masseert het bindweefsel (Fascia) waardoor de hydratatie nog meer gestimuleerd wordt. Het verbetert de bloedsomloop en het functioneren van het lichaam op celniveau. Lesonderdelen zijn ondermeer:

  • Yin Yoga & Aerial Yin
  • Fascia Anatomie
  • Tensegrity
  • Energiebanen (meridianen)
  • Houdingen
  • Lesgeven

Module Aerial Yin Energiebanen

Aerial Yin Yoga activeert de energiestroming in het lichaam. Hierdoor vergoot je gezondheid en conditie door een ruimer bewegingsbereik, waardoor je je lichaam prettiger ervaart.
Het doek raakt hierbij de juiste punten om energiebanen te stimuleren en helpt dieper in de houding te kunnen loslaten en verlengen.

Module Aerial Yin Fascia

Aerial Yin Fascia focussed zich op de anatomie van fascia (bindweefsel) en hoe de yin houdingen met behulp van het aerial doek een diepe massage geven om hier los te laten, afvalstoffen beter af te voeren en zowel fysiek, mentaal als emotioneel beter in je vel te zitten.

Module Yin Yoga – Fascia weekend 26/27 februari 2022
Module Yin Yoga – Meridianen weekend 19/20 maart 2022
Voor: Yoga docenten die willen uitbreiden naar Yin in het doek, voor Aerial Yoga docenten die willen verdiepen met Yin, voor wie Yin Yoga in het Aerial doek wil geven (we adviseren je hierna de 50-uurs opleiding Aerial Yoga nog te doen) en voor wie z’n Aerial Yoga wil verdiepen.
Lestijden 12:30 – 19:30 uur
Door Aerial Yoga Nederland bij YogaToday in de Laurentiuskerk Amsterdam-Weesp
Kosten €285 per module van 2 dagen –
Beide modules 10% korting

Inschrijven voor deze opleiding

Te betalen: € -