Als je wilt beginnen

Als je wilt beginnen met yoga, kan je hieronder alle informatie lezen hoe het bij YogaToday werkt.

Hoe het globaal werkt bij YogaToday

Je kunt alle dagen van de week  komen, je bent flexibel in je leskeuze en hoeft je niet aan te melden. Je kunt een abonnement, lessenkaart nemen. Beginners en gevorderden kunnen ieder op hun eigen niveau aan de meeste lessen meedoen.

Je eerste lessen doen

  • Je kunt gewoon instromen in alle lessen. Van tijd tot tijd geven we ook een Introductiecursus Yoga.
  • Je kunt 2 proeflessen doen voor € 15 of je neemt een Introductiekaart  € 50 voor 10  lessen  in een maand (eenmalig verkrijgbaar). In de maanden juni t/m augustus hebben we ook voordelig onbeperkt Zomeryoga.
  • Meld je aan voor een proefles door ons te bellen op: 06 215 72 555 of stuur ons een e-mail.
  • Kom een kwartier – 10 minuten tevoren.
  • Trek makkelijk zittende kleding aan en neem altijd wat warms (dekentje, vest) mee voor tijdens de eindontspanning van de lessen. Alle benodigde lesmaterialen zijn aanwezig in de zalen.

Waar de lessen zijn

  • Pranazaal is op de Achtergracht 16A, 1381 BN Weesp
  • Lotuszaal is in de Sleutelsteeg 11, 1381 CJ Weesp
  • Sint Laurentiuskerk per 1 september verhuizen we naar de Sint Laurentiuskerk met de meeste lessen.

De zaal- en buitendeuren gaan 15 minuten tevoren open. Uiterlijk 5 minuten voor de les start wordt je in de zaal verwacht. Zodat de les ongestoord kan starten.

Wanneer de lessen zijn

We zijn 7 dagen per week open met een vast lesrooster. Heel soms zijn er actuele veranderingen, die staan altijd bij het lesrooster vermeld. Check dit altijd voor je naar les gaat. Er is het hele jaar les behalve op officiële feestdagen. In schoolvakanties is er soms een vakantierooster en circa 1 week sluiting met kerst. Zomers zijn er ook buitenlessen.

Keuze in yogastijlen en andere lessen

Iedereen heeft andere behoeften. Yoga geeft in al haar vormen daar invulling aan. Daarom zijn er bij YogaToday vele yogastijlen. Van intensief tot ontspannend, van therapeutisch tot speels, van authentiek tot hedendaags. Zodat iedereen een passende les kan vinden om van yoga te genieten. Bekijk hier een globale indeling per lestype voor je eerste oriëntatie. Uitgebreide informatie per lesvorm lees je bij yogastijlen en lesvormenJe kunt ons ook altijd bellen: 06 – 215 72 555. We adviseren je met veel plezier. Bel ons gerust.

Introductiecursus en proefmaand Yoga

Regelmatig starten we onze Introductiecursus Yoga. Daar leer je de basis yogahoudingen, uitlijning van je fysieke houding, ademhalings- en ontspanningstechnieken. Prettig voor wie wil starten met yoga, maar ook voor wie die al een tijdje yoga doet. Verder leer je over de verschillende yogastijlen die je kunt volgen bij ons.
Je kunt ook een proefmaand doen met onze Introductiekaart. En zo de verschillende stijlen en docenten proberen. Of je doet een combinatie van beide met korting.

Verschillende lessenkaarten of abonnementen

Je kunt een abonnement of lessenkaart nemen. Op onze pagina Tarieven kan je kijken welke vorm bij jou het beste past. Je kunt dit in de studio regelen bij de docent.  Je kan ook op deze website een inschrijfformulier invullen voor een abonnement.