Als je wilt beginnen

Hoe het globaal werkt bij YogaToday

Je kunt alle dagen van de week komen, je bent flexibel in je leskeuze en hoeft je niet aan te melden. Je kunt een abonnement, lessenkaart nemen. Beginners en gevorderden kunnen ieder op hun eigen niveau aan de meeste lessen meedoen.

Je eerste lessen doen

  • Je kunt gewoon binnenlopen, een kwartier – 10 minuten tevoren. Je hoeft je niet aan te melden.
  • Je kunt 2 proeflessen doen voor € 15 of je neemt een introductiekaart € 50 voor 10  lessen  in een maand.
  • Trek makkelijk zittende kleding aan en neem altijd wat warms (dekentje, vest) mee voor tijdens de eindontspanning van de lessen. Alle benodigde lesmaterialen zijn aanwezig in de zalen.

Waar de lessen zijn

  • Pranazaal is op de Achtergracht 16A, 1381 BN Weesp
  • Lotuszaal is in de Sleutelsteeg 11, 1381 CJ Weesp

De zaal- en buitendeuren gaan 15 minuten tevoren open. Uiterlijk 5 minuten voor de les start wordt je in de zaal verwacht. Zodat de les ongestoord kan starten.

Wanneer de lessen zijn

We zijn 7 dagen per week open met een vast lesrooster. Heel soms zijn er actuele veranderingen, die staan altijd bij het lesrooster vermeld. Check dit altijd voor je naar les gaat. Er is het hele jaar les behalve op officiële feestdagen. In schoolvakanties is er soms een vakantierooster en circa 1 week sluiting met kerst. Zomers zijn er ook buitenlessen.

Keuze in yogastijlen en andere lessen

Iedereen heeft andere behoeften. Yoga geeft in al haar vormen daar invulling aan. Daarom zijn er bij YogaToday vele yogastijlen. Van intensief tot ontspannend, van therapeutisch tot speels, van authentiek tot hedendaags. Zodat iedereen een passende les kan vinden om van yoga te genieten. Lees hier over de verschillende yogavormen. Je kunt ons ook altijd bellen voor advies: 06 – 215 72 555.

Verschillende lessenkaarten of abonnementen

Je kunt een abonnement of lessenkaart nemen. Je kunt dit in de studio regelen bij de docent.  Je kan ook op deze website een inschrijfformulier invullen als je een abonnement wilt. Er zijn meerdere mogelijkheden voor lessenkaarten en abonnementen. Een abonnement is het voordeligste om lessen te volgen en is voor een half jaar. Na dat half jaar kan je per kalendermaand opzeggen. Op onze pagina tarieven kan je kijken welke vorm bij jou het beste past.