Bedrijven en groepen

In harmonie op werkvloer en thuis

Yoga en meditatie dragen bij aan een gezonde levensstijl. Mensen leren beter omgaan met spanning en stress en komen tot rust. Het leidt tot een verbeterde doorstroming van energie en levenskracht, brengt balans en kalmeert de geest. Mindfulness maakt mensen bewust van hun patronen en leert ze om anders om te gaan met spanningen. Het is een wetenschappelijk onderzochte methode om rust en harmonie te ervaren in je dagelijks leven. Door yoga, meditatie en mindfulness worden mensen zowel geestelijk als lichamelijk gezonder en veerkrachtiger.

Onze docenten hebben ieder hun verschillende specialiteiten en hebben ervaring met het geven van workshops op maat en op lokatie.

Bedrijfsyoga

Wli je graag yoga doen op je werk of dat we rond lunchtijd bij ons een lesmoment voor jou en je collega’s maken?
Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers?
Of zoek je een workshop of training op maat?
Lees dan hieronder verder en neem contact met ons om te overleggen hoe we dit bij jou kunnen vormgeven.

Groepen

Soms is er een gelegenheid die je wilt vieren met iets speciaals. Je wilt mensen laten ontspannen, in beweging laten komen en samen iets moois laten beleven. Dat kan zijn op het werk, maar ook in de privé sfeer. Of je doet zelf aan yoga, meditatie of mindfulness en wil graag anderen laten delen in die ervaring.

Thema’s

Omdat het leven zo veelzijdig is en yoga zo veelzijdig is, kunnen we lessen en workshops rond een speciaal thema verzorgen. Voor bedrijven kunnen we meedenken in lessen, cursussen en workshops die bijvoorbeeld aansluiten bij missie en doelstellingen.

Belangstelling?

Neem contact op via mail of telefoon: 06 – 215 72 555 (Isolde Zandee).