Bedrijven

In harmonie op de werkvloer en thuis

Ontspannen, veerkrachtige werknemers bereiken meer en zijn productiever. Medewerkers ervaren steeds meer stress mede door de (toenemende) digitalisering. Werkstress vermindert de productiviteit en kan leiden tot ziekteverzuim. Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatige beoefening van yoga en meditatie, stress niveaus dalen, de productiviteit verhoogt wordt en het bijdraagt ​​aan een algemeen gevoel van welzijn.
YogaToday biedt mogelijkheden voor diverse yoga, meditatie en mindfulness lessen, online en in onze studio. Juist door de hoeveelheid thuis- werk geloven wij dat de mogelijkheid om juist buiten de deur aan ontspanning te werken, de vitaliteit, veerkracht en creativiteit zal bevorderen. Tegelijkertijd realiseren wij ons dat het oefenen op kantoor c.q. werkruimte zeer behulpzaam kan zijn, dus bieden wij graag beide mogelijkheden of een combinatie daarvan.

Wat is er mogelijk

Voor bedrijven verzorgen wij diverse lessen, cursussen en workshops indien gewenst ook in lijn met uw wensen, missie en of doelstellingen.

Wij bieden onder andere:

  • Bedrijfsabonnement online met eigen bedrijf pagina.
  • Rittenkaart of abonnementen studiolessen voor uw medewerkers via voordelige WKR* regeling
  • Diverse workshops en /of trainingen 

– Omgaan met stress
– Nek en rug klachten
– Mindful werken
– Vitaal naar werk; actief buiten bewegen, yoga en mindfulnes
– Teambuilding, break-outs.

  • Bedrijfsevenementen (o.a. in samenwerking met andere lokalen bedrijven) 
  • Zaalverhuur

*Investeren in de gezondheid van uw werknemers loont

Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u als werkgever onbelaste vergoedingen aan uw werknemers geven. U mag ook zaken vergoeden waar een werknemer privé voordeel van kan hebben zoals bedrijfslessen abonnementen. U mag onbelast vergoedingen geven. Het totale bedrag moet wel onder de vrije ruimte blijven. Voor dit jaar (2021) is de vrije ruimte extra verhoogd als crisismaatregel tijdens corona.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/inkomstenbelasting/vraag-en-antwoord/werkkostenregeling-wkr

Belangstelling?

Neem contact op via mail of telefoon: 06 – 215 72 555 (Isolde Zandee).