Blije draken op het strand

Blije draken op het strand

Inmiddels is er een echte buitenyoga-community gegroeid van 20 tot 40 yogi’s die steevast op strand Muiderberg staat als het niet regent op zondag.

< Het wordt al langer licht! Nu midden in de winter èn bezitter van een Blog op onze nieuwe website -waar wat op moet staan- zoeken we wat eerder geschreven artikelen op met ervaringen waar we niet op kunnen wachten! Lees mee en kijk mee uit naar straks heerlijk buiten!!! Blog Isolde op buitenyoga.nl augustus 2016> >

“Ehud Neuhaus wist mij vanochtend een hele mooie buitenyoga ervaring te geven. Want ja, als ik zelf de les niet geef, laat ik de kans niet voorbij gaan om toch lekker buiten mee te doen!!
Een rustige warming up bereidde ons voor op de Dragon Flow! Sowieso een fijne serie…maar buiten toch echt weer anders. Ehud stelde alle deelnemers op hun gemak. Je kon in de flow voluit gaan of wat eenvoudigere opties doen.  En gewoon zijn zoals jij je voelde:  een grote draak, een kleine draak, een eigenwijze draak, alerte draak of nog een slaperige zondagochtend draak..En toen gingen we. Met je voeten in het zand voelde je enorm stevig staan in balans, alsof je op een hele grote poot in het zand stond. En dan door naar een vliegende draak: met de wind bewegend om mij heen, voelde ik vrijheid en vloog ik hoog weg over het strand terwijl er af en toe een zwaluw tsjirpend meevloog.  Enfin, die ging veel sneller maar dat maakte niet uit.

Het werd ook veel meer een echte reis dan in de zaal. In de serie verander je steeds van richting. Zo zag je de ene keer het water en de andere keer het land. We gingen omhoog en reikend naar het vuur van de zon en omlaag legden we bijna ons oor op de aarde te luister of er in de verte wat aankwam.

De foto’s terugkijkend zie ik dat er allemaal blije draken waren! Onder Ehud’s begeleiding – die net op de juiste momenten zorgvuldig je voorstellingsvermogen aansprak – een heerliike zondagvlucht hebben ervaren. Ik weet het bijna zeker: draken leven nog, en ik ben er eentje van!”

 

 

User Avatar
Isolde Zandee
info@yogatoday.nl