Buitenyoga

We gaan in mei de prachtige Theetuin in van Weesp. Actieve Hatha Yoga met een briesje over je gezicht, zonnestralen op je huid en grasspietjes tussen je tenen.
In de maanden juli en augustus breiden we uit met lessen op het strand en op het water. Ook lessen voor de kleintjes.

Vanaf 1 mei: woensdagavond Hatha Yoga in De Theetuin

Is dat niet leuk? We gaan buitenyoga doen in De Theetuin, de prachtige modeltuin heeft achter de dijk een beschut mooi veldje. Isolde geeft er Actieve Hatha Yoga.

De Theetuin van Weesp ligt op het fort-eilandje de Ossenmarkt. De tuinen zijn ontworpen en aangelegd door tuinarchitecte Jaqueline van der Kloet. Neem hier een kijkje >

Wanneer: iedere woensdagavond tot eind augustus, 19.30 – 20.45 uur.
We verzamelen tot uiterlijk 19.30 uur bij de ingang van de Theetuin.
Waar: Ossenmarkt 34, 1381 LX Weesp, www.theetuin.nl >
Kosten: Losse lessen € 15
Leerlingen van YogaToday op abonnement, lessenkaart
Of vanaf 1 juni op de kaart voor voordelige Zomeryoga >
Aanmelden en meenemen: Aanmelden hoeft niet. Neem zelf een matje/handdoek, iets warms en te drinken mee. Je lesgeld graag gepast meenemen.

Les en het weer Alleen bij regen of als het veld is afgehuurd voor een trouwerij  is er geen les. We zullen dat bij het ROOSTER > ACTUELE WIJZIGINGEN vermelden.

PROGRAMMA JULI T/M AUGUSTUS

In de maanden juli en augustus breiden we uit met lessen op het strand en op het water. Ook de kleintjes kunnen dan op avontuur met kinderyoga terwijl papa en/of mama een stukje verderop yoga doet of lekker een cappuccino drinkt. Er is ook een keer  Ouder & Kind Yoga en Acro Yoga op het strand .

Zondag Mindfulness Meditatie met de elementen

In de ochtendstilte geaard in het zand, wind door je haren, zuurstof in de lucht, zwaluwtjes vliegend om je heen, kabbelend water en de zon die je langzaam opwarmt.  Iedere zondagochtend neemt Isolde je mee in de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht, ruimte (ether).

Strand Muiderberg 9.00 – 9.30 uur, de hele maand juli en augustus*
Kosten: geen kosten voor leerlingen van YogaToday, losse les € 5,-
Aanmelden: niet nodig
Docent: Isolde

Buitenyoga Sunday Morning  – Beach – Flow

Een heerlijke les buitenyoga voor iedereen. Wie een tandje bij wil zetten, krijgt extra uitdaging en wie rustiger aan wil doen, kiest andere varianties die je docent je zal aangeven.

Strand Muiderberg, 9.45 – 11.15 uur, de hele maand juli en augustus*
Kosten: Op je YogaToday lessenkaart of -abonnement, zomerkaart > of als losse les € 15
Docenten: volgt

Kinderyoga

Sssst…niet zeggen… buitenyoga is eigenlijk een feestje! En kinderyoga buiten helemaal. Avontuur, bewegen, plezier, ontspanning. Misschien wel terwijl papa of mama een stukje verderop yoga doet.

Strand Muiderberg, vlak naast de Zeemeeuw
Wanneer:  lestijden en data volgen
Leeftijd: 4- 12 jaar
Kosten: € 10,- inclusief limonade en een stukje fruit
Aanmelden bij docent Monique:  info@kinderyogavoorjou.nl of  bel (06) 2095 57 64.

Ouder & Kind Yogalessen

Kosten ouder & kind yoga: €17,50 voor ouder met 1 kind, basisschool leeftijd. Bij slecht weer is de les in de Lotuszaal, Sleutelsteeg 11, Weesp. Aanmelden kan je hier: Inschrijven >>

Data volgen

SUP Yoga Workshops

Yoga op een SUP board is leuk en is helemaal yoga! Iedere houding is op het water een andere beleving dan op het land. Balans staat centraal in lichaam en mind.

Zondag 1 en 29 juli en 26 augustus anderhalf uur peddelen en dobberen van 9.45 tot 11.15  uur.
Kosten: € 22,50 inclusief huur SUP Board. Kom je met je eigen board? Dan betaal je € 15
Verzamelen 10 minuten tevoren Verzamelen 10 minuten tevoren op de Gravenlandseweg voorbij nr. 50 (Boerenhofstede de Overhorn) langs de Vecht, Weesp. Zie foto voor je herkenningspunt. Je ziet de supboards ook liggen.

Zwemdiploma is verplicht!
Bij te veel wind gaat de workshop niet door. De docent laat je dat weten.

Aanmelden bij docent Nicolien: nicolien@yogatoday.nl of  bel (06) 2189 8992

Praktische zaken zoals het weer*

Als het regent of harde wind

– Zijn alle lessen voor volwassenen binnen in de Pranazaal, Achtergracht 16, Weesp. De avond tevoren en bij twijfel uiterlijk om 8.00/8.45 uur s’ ochtends staat op deze pagina  en op Facebook of de les buiten of binnen is.
– SUP Yoga en Kinderyoga gaan niet door bij regen/veel wind.
– Ouder & Kind Yoga is met regen in de Lotuszaal, Sleutelsteeg 11, Weesp.

Vervoer

De meeste mensen maken er altijd een prachtig fietstochtje van langs de dijk van het Gooimeer of fietsen via de Keverdijk over de Hakelaarsbrug door Muiderberg. Fiets je liever niet, kijk dan op Facebook, bij het bericht of de les binnen of buitenstaat of je kunt meerijden met iemand. En daar kan je natuurlijk ook aanbieden als je plek hebt.
Isolde en Herman hebben meestal 2 plekjes vrij. Zij vertrekken om 8 uur bij de Pranazaal. Je kunt een berichtje per sms sturen naar 06 – 215 72 555.

Meenemen

Neem je eigen spullen mee; er zijn geen matten. Een handdoek volstaat vaak beter dan je sticky mat. Aanbevolen: flesje water, petje/zonnebril en een vestje.
Kosten graag gepast, contant afrekenen.

Inspiratie

We zijn al zoveel binnen
Blije draken op het strand
Echt aarden met buitenyoga