Crowdfunding

Help jij ons bij het laatste zetje?

Dit is de link naar de Crowdfundpagina >>
Daar kan je alles lezen over het hoe en waarom en bijdragen als je wilt. Hieronder een korte toelichting en kan je alvast wat beloningen zien die we je graag teruggeven voor je bijdrage. In de Laurentiuskerk willen we een prachtige en superfijne plek maken waar iedereen graag komt voor yoga en aanverwante lessen en trainingen. Het wordt een wonderschone, serene plek die prettig voelt om er te zijn.  We zijn al aardig gevorderd met de bouw en onze crowdfundcampagne. We zijn er alleen nog niet. Voor het laatste zetje zoeken we mensen die nog een steentje willen bijdragen.

Draag bij en wordt onze Vriend

Iedereen die bijdraagt wordt Vriend van YogaToday en een Vriend kan mooie beloningen kiezen. Want wij geven ook graag.

Update 14 augustus.
Nog twee weken te gaan!!! We zitten al over de 200% het schiet echt op! We zijn iedereen zooooo dankbaar. Heel graag willen we naar de 250%. Geef je ons een laatste zetje? Rekeningen worden hoger dan begroot naarmate we vorderen in de bouw. Als we wat overhouden van die 250%, kunnen we in de bovenzaal de nieuwste Yogawall maken die we voor allerlei -ook nieuwe- vormen yoga en pilates kunnen gebruiken. Help je mee? Je kunt al vanaf € 5 bijdragen en vanaf € 50 hebben we fijne beloningen die we jou graag teruggeven voor je bijdrage. Lees hieronder verder en kijk eerst naar alle soorten beloningen voordat je klikt op ‘koop’. Veel plezier met geven, we ontvangen je bijdragen dankbaar 🙂

We hopen op meer Vrienden! Help jij ons deze droom waar te maken?

Via deze link ga je naar de Crowdfundpagina >> daar lees je ook alles over het hoe en waarom van de crowdfunding en hebben we een filmpje staan.

We geven graag wat terug

Wist je dat je ons al helpt door je lesgeld voor 12 maanden vooruit te betalen? Wie ons steunt wordt automatisch Vriend van YogaToday en er staan allemaal beloningen voor je bijdrage klaar:  fijne, leuke en nuttige dingen om zelf te krijgen, te doen of een ander te geven. Zoals lessen afnemen, workshops, een bouwsteen kopen, een mooi T-shirt/hoodie, workshops, lessenkaarten en allerlei combinaties. Ook voor bedrijven staat er van alles voor bijvoorbeeld de gezondheid en motivatie van werknemers of een passende bouwsteen. Hieronder een sneak peek  naar onze  stoere en leuke T-shirts en Hoodies die tussen de beloningen zitten. Bestel ze met je bijdrage op onze  Crowdfundpagina >>

  Ons dossier Laurentiuskerk

Op deze blogpagina>> houden we alles bij om het project te kunnen volgen. Je kunt lezen en beelden kijken of doorlinken naar de buren en daar eens kijken.

Bouwstenen voor onze Wall of Fame

Net een echte baksteen toch? Met deze  yogablokken van 22 x 11 x 6,6 cm kan je meebouwen aan de Wall of Fame. Ondernemers kunnen hier met wit hun bedrijfsnaam of logo op plaatsen. De kleuren om te kiezen zijn: oranje, rood, bordeaux, zwart, blauw, petrol en groen.

Hoodie voor Yogini’s

85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL

 

Hoodie voor yogi’s

85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL

    

Yogini T-shirt

100% biologisch katoen in een  aansluitende pasvorm
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL

        

Yogi T-shirt

100% biologisch katoen
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL

     

 

Voor kleine yogi’s en yogini’s

100% biologisch katoen
kleuren hieronder en maat: 110-116 cm / 122-128 cm / 134-146 cm / 152-164 cm

   

Limited edition print op de T-shirts

Een knipoog naar ons geliefde logo maar zeker met een visie. 100% biologisch katoen. Kleuren en maten zie boven bij T-shirts voor Yogi’s en Yogini’s.

Via deze link ga je naar de Crowdfundpagina >> daar lees je alle mogelijkheden. Want met T-shirts alleen gaan we het niet redden. Daarom is er veel meer leuks mogelijk om ons te steunen.