Crowdfunding

Help jij ons bij het laatste zetje?

Dankjewel dat je aandacht voor ons hebt! Op deze pagina vind je de link naar de Crowdfundpagina >> 

In de Laurentiuskerk willen we een prachtige en superfijne plek maken waar iedereen graag komt voor yoga en aanverwante lessen en trainingen. Het wordt een wonderschone, serene plek die prettig voelt om er te zijn.  We zijn al aardig gevorderd met de bouw. Voor het laatste zetje zoeken we mensen die nog een steentje willen bijdragen.

Iedereen die bijdraagt wordt Vriend van YogaToday en een Vriend kan mooie beloningen kiezen. Want wij geven ook graag. We zijn enorm dankbaar wat we met onze Vrienden nu al behaald hebben!
Heel graag willen we nu door naar de 200%. Als we die bereiken kan onze bovenste ruimte volledig ingericht als studio met een fijne plek voor thee. We kunnen dan ook goede kleedkamervoorzieningen maken met bijvoorbeeld douchegelegenheid. We hopen op meer Vrienden! Help jij ons deze droom waar te maken?

Via deze link ga je naar de Crowdfundpagina >> daar lees je ook alles over het hoe en waarom van de crowdfunding en hebben we een filmpje staan.

Beloningen

Wie ons steunt wordt automatisch Vriend van YogaToday en er staan allemaal beloningen voor je bijdrage klaar:  fijne, leuke en nuttige dingen om zelf te krijgen, te doen of een ander te geven. Zoals lessen afnemen, workshops, een bouwsteen kopen, een mooi T-shirt/hoodie, workshops, lessenkaarten en allerlei combinaties. Ook voor bedrijven staat er van alles voor bijvoorbeeld de gezondheid en motivatie van werknemers of een passende bouwsteen. Hieronder een sneak peek  naar onze  stoere en leuke T-shirts en Hoodies die tussen de beloningen zitten. Bestel ze met je bijdrage op onze  Crowdfundpagina >>

Ons dossier Laurentiuskerk

Op deze blogpagina>> houden we alles bij om het project te kunnen volgen. Je kunt lezen en beelden kijken of doorlinken naar de buren en daar eens kijken.

Bouwstenen voor onze Wall of Fame

Net een echte baksteen toch? Met deze  yogablokken van 22 x 11 x 6,6 cm kan je meebouwen aan de Wall of Fame. Ondernemers kunnen hier met wit hun bedrijfsnaam of logo op plaatsen. De kleuren om te kiezen zijn: oranje, rood, bordeaux, zwart, blauw, petrol en groen.

Hoodie voor Yogini’s

85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester
kleuren hieronder en maat: 110-116 cm / 122-128 cm / 134-146 cm / 152-164 cm

 

Hoodie voor yogi’s

85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL

    

Yogini T-shirt

100% biologisch katoen in een  aansluitende pasvorm
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL

        

Yogi T-shirt

100% biologisch katoen
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL

     

 

Voor kleine yogi’s en yogini’s

100% biologisch katoen
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL

   

Limited edition print op de T-shirts

Een knipoog naar ons geliefde logo maar zeker met een visie. 100% biologisch katoen. Kleuren en maten zie boven bij T-shirts voor Yogi’s en Yogini’s.

Via deze link ga je naar de Crowdfundpagina >> daar lees je alle mogelijkheden. Want met T-shirts alleen gaan we het niet redden. Daarom is er veel meer leuks mogelijk om ons te steunen.