Sponsoring en crowdfunding

Geef jij ons nog een zetje verder?

We gaan 2 december open met lessen! We kunnen wel NOG STEEDS je bijdrage heel goed gebruiken om alles te betalen!
De kerk heeft meer gekost dan bedacht en dat is ten koste gegaan van een deel van ons crowdfund bedrag dat we wilden gebruiken voor financiering voor gebouwd van onze studio op de Achtergracht: want dat is begane grond envoor mensen die niet goed ter been zijn en senioren willen we die studio dus behouden! De studio’s in de kerk zijn op 2 en 3-hoog.
Ook is de Achtergracht een perfecte ruimte voor wat lessen Hot Yoga waar heel veel vraag naar is. Dat kan ons helpen in uitbreiding leerlingen om zo de hogere maandlasten in de kerk mede te financieren. Plus, wij vinden Hot Yoga ook heel lekker en fijn, plus de infraroodpanelen waar we dan mee verwarmen, kunnen ook heel therapeutisch werken.

Draag bij en ontvang een fijne beloning

Wie ons steunt wordt automatisch Vriend van YogaToday en er staan als dank fijne, leuke en nuttige beloningen klaar om zelf te krijgen of een ander cadeau te geven. Mooie organic T-shirt’s en hoodies, een eigen bouwsteen in onze Wall of Fame, lessenkaarten, workshops en meer. Ook als je een bedrijf hebt, is er van alles mogelijk. Let op, niet alles is straks meer voorradig dus wees er snel bij! Kijk via onderstaande oranje button naar de mogelijkheden.
Je kunt ook mailen of bellen met Isolde op isolde@yogatoday.nl / 06 – 215 72 555  voor bijvoorbeeld een Tikkie. Dankjewel!!

KLIK HIER OM BIJ TE DRAGEN

Ons dossier Laurentiuskerk

Op deze blogpagina>>lees je meer informatie over onze plannen en houden we alles bij om het project te kunnen volgen. Je kunt lezen en beelden kijken of doorlinken naar de buren en daar eens kijken.