Sponsoring en crowdfunding

We kunnen NOG STEEDS je bijdrage goed gebruiken! Hieronder vertellen we je graag waarom.

De studio’s in de Laurentiuskerk hebben meer gekost dan bedacht. Dat is ten koste gegaan van het deel budget dat was voor behoud van de studio op de Achtergracht.  Deze willen we vanwege de begane grond situatie behouden voor wie fysieke beperkingen heeft en de studio’s in kerk niet goed bereikbaar zijn”

We willen dat stoelyoga, senioren-yoga en HOT Yoga geven. Voor die Hot yoga moeten we verbouwen. Omdat dit een populaire yogavorm is, verwachten we daarmee de vaste lasten voor daar te betalen. Uitbreiden met bovenstaande yogavormen draagt bij aan onze missie en past in onze visie.

(Soms) Kwetsbare groep

Voor wie fysiek beperkt is, en/of op een seniore leertijd is, kan yoga heel veel brengen voor lichaam en geest: mobiliteit, ontspanning, kracht en balans Yoga kan hier een hele toegankelijke, veilige en prettige invulling aangeven. Infraroodpanelen die er voor hot yoga komen om te verwarmen, kunnen ook heel therapeutisch werken.

“Onze missie is meer mensen in aanraking te brengen met yoga. Zodat zij de weldaad van yoga en meditatie in hun leven mogen ervaren. Daarom bieden we verschillende yogastijlen, vanuit onze visie dat iedereen andere behoeften heeft en anders gebouwd is.” – YogaToday

Draag bij en ontvang een fijne beloning

Wie bijdraagt wordt automatisch Vriend van YogaToday en er staan als dank fijne, leuke en nuttige beloningen klaar om zelf te krijgen of een ander cadeau te geven.  Ook als je een bedrijf hebt, is er van alles mogelijk.  Kijk via hieronder naar de huidige mogelijkheden. Je kunt ook mailen of bellen met Isolde op isolde@yogatoday.nl / 06 – 215 72 555  voor bijvoorbeeld een Tikkie. Dankjewel!!

KLIK HIER OM BIJ TE DRAGEN

Ons dossier Laurentiuskerk

Op deze blogpagina>>lees je meer informatie over onze plannen en houden we alles bij om het project te kunnen volgen. Je kunt lezen en beelden kijken of doorlinken naar de buren en daar eens kijken.