Suze Retera

Laden Workshops

← Terug naar Workshops

Suze Retera

https://www.facebook.com/suze.retera/

Suze is psychologe en gecertificeerd yoga docente en geeft les sinds 2006. Door de jaren heen heeft ze haar kennis op beide gebieden verdiept door onder andere Familie Opstellingen, TRE® (Trauma Release Exercises) en Yoga Nidra toe te voegen aan haar kwalificaties.

Haar passie voor reizen, een bewuste levensstijl en (zelf) heling inspireerde haar om in 2010 Global Flow op te richten. Global Flow biedt yoga retreats en intensives aan over de hele wereld, met internationale docenten. De events combineren verdieping in de yoga practice met duurzaamheid en zelfontwikkeling.

Suze gelooft sterk dat de holistische benadering van het combineren van yoga met disciplines zoals Mindfulness, Ayurveda, trauma- en stress-release, of familie opstellingen. Gecombineerd biedt het ons alle tools die we nodig hebben om niet alleen inspiratie te vinden, maar ook inzicht te krijgen in onszelf en vanuit zelfkennis het leven te creëren dat het beste bij ons past.

Haar yoga lessen zijn een combinatie van uitdagende asana-sequence, focus op alignment en techniek, belichaming en zelfgenezing. De uitdagende delen van de les  worden verlicht met humor en duidelijke begeleiding die je veilig en gegrond houdt. Suze’s yoga-nidra- en meditatielessen bieden je een ontspanning die verder gaat dan alleen lichamelijke ontspanning en genezing op een dieper niveau mogelijk maakt

november 2019

Dagworkshop TRE & Yoga Nidra

2 november om 11:00 - 18:00
Sint Laurentiuskerk, Blomstraat 36
Weesp, 1382 AE
+ Google Maps
€95

Dagworkshop TRE en Yoga Nidra met Suze Retera Leven in verbinding, loslaten van spanning en stress Of het nu een drukke baan is, een intensief gezinsleven of uitdagende levenservaringen: we ervaren allemaal spanning en stress…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen