Eieren leggen in de zomer

Isolde Zandee en Herman YogaToday

Eieren leggen in de zomer

Yoga geeft balans, een yogaschool runnen soms niet

De zomer was heerlijk, maar ook heel druk. Drukte en hitte zijn soms zwaar hoeveel yoga je ook doet. De Sitali Pranayama heeft veel uitkomst gebracht. Met meer verkoelende energie in het lichaam kon ik er weer hoppa! tegenaan. Het blijft bijzonder hoe yoga mij (Isolde) altijd weer naar m’n balans brengt. Herman moet soms gewoon stoom afblazen. En dan gaat het ook weer.

Waar we druk mee waren

Geweldig was dat alle buitenyogalessen doorgingen vanwege het geweldige weer. Een recordjaar aan buitenlessen! Volwassenen en kinderen, op het land en op het water. Op het strand en in de kerktuin.
De Laurentiuskerk neemt steeds meer vorm aan en vraagt ook steeds meer aandacht. We hebben trouwens voor het eerst op de verdiepingsvloer gestaan! Wat wordt dat geweldig: een prachtige mix tussen ruimtelijk en toch intiem. Schitterend mooi zonder dat het afstandelijk voelt.
Ook het reilen en zeilen van de school vraagt steeds meer aandacht. Althans als je met zo veel mogelijk mensen en hun wensen wilt rekening houden. We doen het met liefde.

De Open Dag komt er aan op 15 september. Dus ik ga nog eventjes meer aan de pranayama en meditatie en Herman aan Netflix. Ieder z’n ding ūüôā¬†Iedereen is anders en mag dat ook zijn. Als jij je eigen gebruiksaanwijzing beter kent en de ruimte maakt om je unieke zelf te mogen zijn, dan komt het wel goed.

Wat voor eieren we deze zomer gelegd hebben kan je via de button hieronder in onze nieuwsbrief (met wat foutjes…) lezen.

We kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien.

Enjoy you yoga, enjoy your life!

Herman, Isolde en Sigrid

 

YogaToday
info@yogatoday.nl