Een opleiding voor yogadocenten in Amsterdam

images

Toekomstige yogadocenten volgen een opleiding bij YogaToday in Weesp, nabij Amsterdam. We zijn vereerd en blij dat The Functioneel Yoga Teacher Trainings hun veelzijdige en internationaal geliefde opleidingen van onder het kerkdak van YogaToday geven. Ze zijn de leraren van een aantal van onze vaste docenten en we delen eenzelfde visie. Wij bieden aan yogadocenten een opleiding in Amsterdam

Je kunt bij onze yogastudio in regio Amsterdam zelf een opleiding voor yogadocenten kiezen. Er zijn twee mogelijkheden. Beide opleidingen voor het geven van yoga in regio IJburg, worden aangeboden in de vorm van weekendmodules. In een opleiding, die tweehonderd uur duurt, leer je ‘Vinyasa yoga, anatomy & philosophy’. Bij de andere opleiding kies je tussen een cursus van honderd en tweehonderd uur. Tijdens deze opleiding in Amsterdam verdiepen yogadocenten zich in ‘Yin yoga, anatomy & Chakra studies’.

Neem contact op voor meer informatie

Als je besluit om een opleiding voor toekomstige yogadocenten te volgen in Weesp, in de buurt van Amsterdam, dan zit je bij ons zeker goed. Wij geven je graag meer informatie over onze verschillende lesstijlen. Je kunt hier zelfs terecht voor zwangerschapsyoga in Amsterdam-Zuidoost. Als je vragen hebt over onze opleidingen, kun je telefonisch contact met ons opnemen via 06-21572555.