Yogadocenten opleiding Amsterdam

TFY_Logo_rgb-443x500

Een opleiding voor yogadocenten in Amsterdam

Toekomstige yogadocenten volgen een opleiding bij YogaToday in Weesp, nabij Amsterdam. Wij voelen ons nog steeds vereerd en blij dat The Fat Yogi’s Marcel de Vis Heil en Ehud Neuhaus hun veelzijdige en internationaal geliefde opleidingen van onder het kerkdak van YogaToday blijven geven. Ondanks het gemis van de voor ons zo dierbare Anat Geiger. Een mooi programma met een door hen en Anat door en door opgeleide teachers staan samen met hun klaar voor een nieuwe fase.

Wij bieden aan yogadocenten een opleiding in Amsterdam

Je kunt bij ons in regio Amsterdam zelf een opleiding voor yogadocenten kiezen. Er zijn twee mogelijkheden. Beide opleidingen voor het geven van yoga in regio IJburg, worden aangeboden in de vorm van weekendmodules. In een opleiding, die tweehonderd uur duurt, leer je ‘Vinyasa yoga, anatomy & philosophy’. Bij de andere opleiding kies je tussen een cursus van honderd en tweehonderd uur. Tijdens deze opleiding in Amsterdam verdiepen yogadocenten zich in ‘Yin yoga, anatomy & Chakra studies’.

VINYASA YOGA, ANATOMY & PHILOSOPHY

NL 200 hours
Weekend Modules
21 januari – 10 juli 2022
Information and subscribe >>

YIN YOGA, ANATOMY & CHAKRA STUDIES

NL 100/200 hours
Weekend Modules
28 januari – 10 juli 2022

Information and subscribe >>

Neem contact op voor meer informatie

Als je besluit om een opleiding voor toekomstige yogadocenten te volgen in Weesp, in de buurt van Amsterdam, dan zit je bij ons zeker goed. Wij geven je graag meer informatie over onze verschillende lesstijlen. Je kunt hier zelfs terecht voor zwangerschapsyoga in Amsterdam-Zuidoost. Daarnaast geven wij bedrijfsyoga in Amsterdam. Als je vragen hebt over onze opleidingen, kun je telefonisch contact met ons opnemen via 06-21572555.