Hier kan je bijdragen aan onze mooiste yogaplek

Hier kan je bijdragen aan onze mooiste yogaplek

Je kunt zoveel bijdragen als je zelf wilt. Voor een aantal bedragen kunnen we je ook wat terug geven.
De betaling via deze pagina is volkomen veilig en loopt via ‘Mollie’. Bij het veld opmerkingen kan je aangeven wat je keuze is en als het kan ook alvast details als kleur en maat. Wees wel snel want de voorraad is beperkt.

€ 50  Eigen bouwsteen in de kerk, heerlijk T-shirt
€ 60 Proefmaand
€ 65  Heerlijke hoodie

Draag een steentje bij met een yogablok als bouwsteen. Leg op onze opening je eigen ‘bouwsteen en wordt ‘vereeuwigd’. Je ziet ze op deze pagina.
T-shirts en hoodies van heerlijk biologisch katoen, een fraaie kleuren met het het leuke YogaToday logo erop. Kies je maat. Er zijn dames, heren en kindershirts. Zie ze hieronder.
Kies een proefmaand is de perfecte try-out om te kijken of YogaToday wat voor je is.

€ 100 Proefabonnement 2 maanden of een Workshop middag
Kies 2 maanden op proef te kijken of YogaToday wat voor je is. Je kan 3x per week sfeer komen proeven.
Of trakteer je vrienden op een ontspannende of intense workshop om kennis te maken met yoga. Leer ze alles over adem, stress of de Zonnegroet leren kan een leuke uitdaging zijn! Dag en tijd naar keuze in in overleg.

€ 145 MKB bouwsteen in de kerk en website vermelding 
Met trots je steun in de Laurentiuskerk goed zichtbaar vereeuwigd ? Je komt bij veel mensen positief in beeld! We zetten je naam erop en op onze feestelijke opening kan je het blok zelf een goede plek geven. Sponsorvermelding op onze website voor een periode van 5 jaar. We nemen contact met je op over het aan te leveren logo in 1 kleur. Je bouwsteen is incl. 21% btw. Je ontvangt voor je administratie een betaalbewijs.

€ 150 Workshop voor 10 mensen of een 10 lessenkaart 4 maanden met oogkussentje
Trakteer je vrienden op een ontspannende of intense workshop om kennis te maken met yoga. Leer ze alles over de Adem of Stress of daag ze uit in de Zonnegroet. Dag en tijd naar keuze in in overleg.
Of trakteer jezelf of een ander op 10 lessen om te ontdekken of YogaToday wat is. Je krijgt er een heerlijk katoenen oogkussentje bij, gemaakt door Dolly’s Wollies.

€ 275 Bedrijfsbouwsteen in de kerk en website vermelding
€ 275  yogales 90 minuten voor max. 20 personen of workshopmiddag voor bedrijven
Voor de bedrijfsbouwsteen lees bij de MKB Bouwsteen>
Of Wil je een speciaal thema met vrienden beleven? In overleg geeft Isolde een les naar keuze van anderhalf uur met thee erna in de kerk. Dag en tijd naar keuze in in overleg.
Of Voor bedrijven in het kader van gezondheid en/of teambuilding is de workshop Stress en de Adem laagdrempelig om je werknemers de voordelen van yoga te laten ervaren. Of de zonnegroet leren kan daarnaast een leuke uitdaging zijn. Dag en tijd naar keuze in in overleg.

€2.750 Bedrijfstraining Mindfulness incl. specialisatie mindful werken + 10 jaar sponsorvermelding

Een training Mindfulness in het kader van motivatie, gezondheid, productiviteit en teambuilding. Collega’s kunnen dit prima samen volgen zonder zich persoonlijk ‘bloot te geven’. 6 lessen van 2 uur gegeven door Isolde, locatie, data en tijden in overleg. Max. 12 personen en je ontvangt een factuur voor € 3.327,50 incl. 21% btw. + Sponsorvermelding op onze website voor een periode van 5 jaar. + als Vriend ontvangen we je graag op onze feestelijke opening op 1 september.
Gouden bouwsteen
voor alle items geldt zolang de voorraad strekt:

Bouwstenen voor onze Wall of Fame

Net een echte baksteen toch? Met deze  yogablokken van 22 x 11 x 6,6 cm kan je op onze opening meebouwen aan de Wall of Fame. Ondernemers kunnen hier met wit hun bedrijfsnaam of logo op plaatsen. En particulieren een geheime wens of boodschap.De kleuren om te kiezen zijn: oranje, rood, bordeaux, zwart, blauw, petrol en groen.
Pariculier € 50
MKB bouwsteen € 145
Bedrijfsbouwsteen € 275

Hoodie voor Yogini’s

85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL
€ 75

 

Hoodie voor yogi’s

85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL
€ 75

    

Yogini T-shirt

100% biologisch katoen in een  aansluitende pasvorm
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL
€ 50

        

Yogi T-shirt

100% biologisch katoen
kleuren hieronder en maat: S / M / L / XL
€ 50

     

Voor kleine yogi’s en yogini’s

100% biologisch katoen
kleuren hieronder en maat: 110-116 cm / 122-128 cm / 134-146 cm / 152-164 cm
€ 50

   

Limited edition print op de T-shirts

Een knipoog naar ons geliefde logo maar zeker met een visie. 100% biologisch katoen. Kleuren en maten zie boven bij T-shirts voor Yogi’s en Yogini’s.
€ 60

Via deze link ga je naar de Crowdfundpagina >> daar lees je alle mogelijkheden. Want met T-shirts alleen gaan we het niet redden. Daarom is er veel meer leuks mogelijk om ons te steunen.

YogaToday
info@yogatoday.nl