Over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en goede doelen

Met je lesgeld steun je veel. Al jaren geven aan  IFAW, WAP, De Dierenbescherming, Animal Asia en losse actuele acties voor mensen en dieren in nood.  Ook maak je mede mogelijk dat mensen (volwassenen en kinderen) die krap bij kas zijn of niet mobiel zijn toch les bij ons kunnen volgen.

Wij vinden dat we als yogaschool een maatschappelijke taak te hebben die nodig is. We zijn geen commerciële (investerings)maatschappij ofzo, we zijn yogi’s die YogaToday zijn begonnen. Zodra wij meer geld kunnen besteden, investeren wij dat altijd in meer mogelijkheden voor mensen om lessen te volgen.
Het aantal mensen met een burnout neemt steeds toe, jongeren kampen met stress, ouderen kampen met stress en lijden. Van stress worden we vaak ziek en ongelukkig. Daarom zijn we in voorbereiding van projecten om de jonge mensen in Weesp en omgeving warm te krijgen voor yoga, willen we de ruimte op de Achtergracht behouden voor o.a. de huidige 3 groepen ouderen (in de kerk is geen lift), lessen stoelyoga geven om yoga nog toegankelijker voor ouderen te maken en we willen heel graag regelmatig een yogadocent ‘ouderenyoga’ naar de bewoners van bejaardentehuizen sturen om ze meer licht te brengen. En zo hebben we nog veel meer ideëen om yoga meer de wereld in te brengen. Mensen die yoga beoefenen dragen bij aan een betere en gezondere wereld. Niet alleen doordat ze zelf lekkerder in hun vel komen te zitten, maar ze ook bewuster en dankbaarder in het leven komen te staan.