Dreumesyoga van 1 tot 2,5 jaar met (groot)ouder of verzorger

Samen op yoga avontuur met je dreumes

Op yoga avontuur met je dreumes is een mooie manier om je dreumes spelenderwijs vertrouwd te laten raken met het verkennen en respecteren van grenzen. Tijdens de yoga wordt er bewust & liefdevol aandacht besteed aan elkaar om de band tussen jullie twee te versterken. Jullie gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen. Waardevol voor jou & je dreumes.
Dit yoga avontuur is opgebouwd rondom een prentenboek. De dreumes lessen zijn een speelse combinatie van kinderyoga houdingen, zang, dans, massage, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Vaak op muziek of aan de hand van een versje/liedje. Er zit veel herhaling in de lessen, waardoor het herkenbaar en veilig is.
De lessen worden op een speelse manier gegeven en sluit dus mooi aan op de belevingswereld van de kleine avonturiers in de leeftijd van 1 tot 2,5 jaar. Elke les staat een prentenboek en/of thema centraal. De kinderen gaan dan op avontuur, ze ontdekken hun innerlijke wereld en krijgen er energie van. Het zelfvertrouwen en de concentratie kunnen versterkt worden. De kinderen leren over lichaamsbewustzijn, samenwerken en het uiten van gevoelens.
Deze lessen zijn toegankelijk voor alle lieve ouders of verzorgers met of zonder yoga ervaring. Het maximum aantal kinderen met (groot)ouder/verzorger dat mee kan doen is 10, dus geef je snel op.

Class Information

 Open: 2 november 2017

Class Trainer