Fusion Yoga: een heerlijke gentle yoga mix met Germaine

De lessen Fusion Yoga zijn mild van opzet en samengesteld  uit elementen van de yogavormen Yin Yoga, Shakti Dance Yoga,  Aplomb Yoga en Kundalini Yoga. Er is veel aandacht voor liefdevol omgaan met je lichaam en eigen grenzen leren aanvoelen.

Er wordt gerekt, gestrekt en er is ruimte voor stilte en aandacht voor ademhaling. Er wordt gemediteerd en soms een mantra gezongen. Elke les is inhoudelijk steeds anders waardoor er steeds een nieuwe beleving kan zijn.

Oefeningen uit  Yin Yoga zijn stretches waarbij je een paar minuten met ontspannen spieren in eenzelfde houding blijft.
Shakti Dance stretches zijn in slow motion rond en langzaam bewegend. Beide vormen zijn grondoefeningen en zorgen voor stimulering van bindweefsel, beweeglijkheid van gewrichten en meer rust in hoofd en hart.
Aplomb Yoga oefeningen zijn meer functioneel van aard: praktische, vaak ‘kleine’ oefeningen als vooroefeningen van een asana. Ze versterken je basis en core en dragen bij aan fysieke balans waarin je kan loslaten en ontspannen.
Uitgebalanceerde technieken van Kundalini Yoga maken je fysiek en mentaal sterker. De kundalini-oefeningen in deze les zijn dynamischer met repeterende bewegingen. Soms een beetje meer pit, soms rustig en zacht, meestal op muziek.

Het resultaat? Meer rust in je hoofd, ruimte in je lijf en liefde in je ziel. Kortom: je knapt er van op!

 

Lestijden

  Begintijd Eindtijd Docent Locatie
maandag 10:00 11:30 Germaine Duynstee Pranazaal
maandag
10:00 - 11:30 - met Germaine Duynstee bij Pranazaal

Les Informatie

 Week100
 Vanaf: 12 augustus 2018
 Volgende les: 19 november 2018
 Dagen
ma

Les Docent

Geen reactie's

Geef een reactie