MamaYoga: prettiger zwanger, bevallen en daarna

Prettig je zwangerschap door en voorbereid zijn op je bevalling. Daarna meer verbinding maken met je baby en je lichaam ontspannen, versterken en weer ‘bijeen brengen’. We kijken er naar uit om je te begeleiden in de verschillende fases van deze bijzondere tijd voor jou. In onze fijne studio heb je een moment voor jezelf, samen met je baby en met andere moeders. Werken aan ontspanning en kracht voor je lijf en je hoofd en natuurlijk ook lachen en leren van elkaar.

Wekelijkse lessen Zwangerschapsyoga
De lessen ondersteunen jou en je kindje tijdens je zwangerschap en helpen je goed voor te bereiden op je bevalling en eerste periode daarna. De oefeningen maken je  soepel, sterk en ontspannen.

Lessen serie Mindful Zwanger en yoga
In 8 lessen sta je uitgebreid stil bij de komst van je baby. Je krijgt informatie en oefent. Adem- en yogaoefeningen gelardeerd met elementen van hypnobirthing en mindfulness. Je leert te ontspannen én te ontspannen en gefocust te blijven tijdens de bevalling. VERGOED DOOR DE MEESTE ZORGVERZEKERAARS.

De bevallingsworkshop: Samen positief bevallen
Voor aankomende ouders die helemaal voorbereid op een fijne geboorte-ervaring willen zijn. In 3 uur tijd weet je precies wat jullie samen willen, wat de rol van de partner is en krijg je vele praktische tips. VERGOED DOOR DE MEESTE ZORGVERZEKERAARS.

Mama & Baby Yoga
Een eerste stap terug naar het gewone leven na je kraamtijd, je hoeft er niets en alles mag. Er is alle ruimte om rustig te voeden, te verschonen of rond te wandelen als dat nodig is. De baby’s bepalen in grote mate het tempo van de les.

6- weekse cursus MamaFlow Yoga
Voor moeders die 4 of meer maanden geleden bevallen zijn én voor mama’s met al oudere kindje(s). De les is gericht op het lichaam weer aandacht te geven, te versterken en weer ‘bijeen te brengen’. Op een veilige en zachte manier activeren we de buik, rug, benen en bekkenbodemspieren.

Meer informatie eerstvolgende lessen >

Class Information

Class Trainer