Slow Flow Vinyasa: vloeiend en krachtig bewegen naar de stilte

We bewegen soepel, vloeiend en krachtig. We bewegen bewust en met aandacht op de adem. Je focus komt in je lijf en gaandeweg vind je mind rust en stilte.

Slow Flow Vinyasa

Lessen Slow Flow Vinyasa  kenmerken zich door een serie van asana’s (yogahoudingen) die in een rustige doorgaande flow worden uitgevoerd. Dynamisch, krachtig, uitdagend en uitgevoerd op het ritme van de adem. De bewegingen gaan vloeiend in elkaar over. De synchronisatie van adem en beweging -karakteristiek voor deze yogavorm- heet Vinyasa en creëert een flow: zo wordt je yogabeoefening ook gelijk een meditatie in beweging.

Je leert ontspanning in je inspanning te vinden en bewegen vanuit een krachtige basis. Je ervaart inspanning, ontspanning en verstilling. Je beoefening bevordert de circulatie in het lichaam, heft energieblokkades op en versterkt en versoepelt de spieren. Het lichaam wordt soepel en sterk en de geest komt tot rust. Na de les voel je je energiek en kalm.

Vaak wordt er met muziek gewerkt maar volledige stilte komt ook voor. Savasana (eindontspanning) zijn vaste lesonderdelen. Mixed level.

Lestijden

  Begintijd Eindtijd Docent Locatie
maandag 09:00 10:00 Isolde Zandee Pranazaal
zondag 10:15 11:15 Isolde Zandee Lotuszaal
maandag
09:00 - 10:00 - met Isolde Zandee bij Pranazaal
zondag
10:15 - 11:15 - met Isolde Zandee bij Lotuszaal

Les Informatie

 Week100
 Vanaf: 12 augustus 2018
 Volgende les: 8 september 2019
 Dagen
ma zo

Les Docent

Geen reactie's

Geef een reactie

1 × een =