Stoelyoga: fysiek en mentaal fit voor wie minder goed ter been is

In deze les maken we gebruik van een stoel op je yogamat. Stoelyoga is voor iedereen: ongeacht leeftijd en hoe fit of lenig je bent. De ene leerling doet alle oefeningen zittend op de stoel en een andere leerling kiest soms een staande variant. Het is een misverstand dat je met stoelyoga nauwelijks beweegt. Iedereen is welkom. Ook voor wie eigenlijk geen stoel nodig heeft, kan een les stoelyoga bijdragen aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. En het is daarbij ook prettig en leuk om te ervaren.
In een les maak je spieren en gewrichten soepeler, leer je te ontspannen en verbeter je concentratie en motoriek. Dus ook je balans. Respect voor je eigen mogelijkheden staat centraal en je leert creatief om te gaan met eventuele beperkingen. Je kunt meer dan je denkt!

Een stoelyogales bestaat meestal uit ontspanning- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, versterkende oefeningen, balans, lichaamshoudingen, oefeningen in concentratie en meditatie. Ontspannen en genieten staan voorop.

Iedere woensdag van 11:00 – 12:00 uur, locatie Pranazaal, Achtergracht 16 (begane grond).
Voor informatie bel Isolde: 06 -215 72 555 of mail info@yogatoday.nl

Hou ook onze lessen Silveryoga in de gaten, de komende tijd gaan we hiermee uitbreiden.

Class Information

Docent