Pré- en postnataal: op cursus en/of reguliere lessen

Voorbereidend op je bevalling?

Wil je je fysiek en mentaal voorbereiden op je bevalling?  Doe dan de 8-weekse serie lessen bij Noor.  Of als je al cursus deed: Noor heeft een andere aanpak en er wordt ook lekker bewogen. Lees hieronder meer of bel haar als je  twijfelt. Er is ook een losse en/of aanvullende Partner workshop.

Of alleen lekker voor lijf en mind ? Pré- en postnataal?

Een moment voor jezelf: bewegen, ontspannen, herstellen; kan je veilig meedoen in veel van onze reguliere lessen. Zie de docenten die op deze pagina, die vind je terug in ons lesrooster> Zij zijn naast de lessen die ze geven ook docent zwangerschapsyoga of extra opgeleid om jou en je kindje veilig te begeleiden. Ook postnataal kunnen ze je weer veilig op kracht te helpen.  Het kost ze geen enkele moeite en ze vinden het nog leuk ook! Dus voel je niet bezwaard met de aandacht, ook niet naar andere leerlingen 😉 Bel ons op 06 – 215 72 555 als je wilt overleggen of meer wilt weten. Neem ook kennis van de informatie in deze PDF  waar je zelf ook op kunt letten.

Over de 8-weekse Cursus

Je voorbereiden en echt even stil staan bij de komst van de baby. Alles los laten van de dag, week ervoor en wat nog komen gaat. Je leert je innerlijke kracht en balans te vinden om je zwangerschap en bevalling zo prettig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Drie basics staan iedere les centraal: ontspanning, ademhaling en mindset. Deze drie zijn essentieel zijn voor de bevalling.

We geven telkens lesseries van 8 lessen. Kijk op onze workshoppagina voor de eest volgende serie en lees daar ook meer over de inhoud van de lessen en de docent.  Meer informatie en aanmelden >>

Veel zorgverzekeraars vergoeden deze lessen, maar niet allemaal dus vraag het na.

Klikbeet zwangerschapsyoga film

 

Deze -vinden wij – hilarische afleveringsfilm van Klikbeet >  over Zwangerschapsyoga. Gefilmd op onze locatie ‘Pranazaal’. Zo geven wij dus geen les 😉