Lessen pré- en postnataal

Voorbereiden bevalling

Wil je je fysiek en mentaal voor te bereiden op je bevalling, dan doe je dit in de 8-weekse serie lessen bij Noor.  Oók al heb je eerder een cursus gehad, Noor heeft een andere aanpak waar ook lekker in bewogen wordt. Lees hieronder meer en bel haar als je daarover twijfelt. Er is ook een losse en/of aanvullende Partner workshop.

Alleen lekker voor je lijf en mind?

Om lekker te bewegen en ontspannen kan je meedoen met een groot deel van onze reguliere lessen. De
De meeste docenten bij YogaToday hebben een extra opleiding gevolgd om jou en je kindje veilig in de les te begeleiden en ook om je postnataal weer veilig op kracht te helpen. Bel ons even op 06 – 215 72 555 als je wilt weten bij welke lessen/docenten je terecht kunt. Neem ook kennis van de informatie in deze PDF over wanneer je wel en niet kunt deelnemen aan reguliere lessen en waar je zelf ook op kunt letten. Je kunt ons ook mailen i.v.m. de vraag voor een speciaal op te richten lesgroep.

Over de 8-weekse Cursus

Je voorbereiden en echt even stil staan bij de komst van de baby. Alles los laten van de dag, week ervoor en wat nog komen gaat. Je leert je innerlijke kracht en balans te vinden om je zwangerschap en bevalling zo prettig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Drie basics staan iedere les centraal: ontspanning, ademhaling en mindset. Deze drie zijn essentieel zijn voor de bevalling.

We geven telkens lesseries van 8 lessen. Kijk op onze workshoppagina voor de eest volgende serie en lees daar ook meer over de inhoud van de lessen en de docent.  Meer informatie en aanmelden >>

Veel zorgverzekeraars vergoeden deze lessen, maar niet allemaal dus vraag het na.

Klikbeet zwangerschapsyoga film

 

Deze -vinden wij – hilarische afleveringsfilm van Klikbeet over Zwangerschapsyoga, werd op onze locatie ‘Pranazaal’ opgenomen. Zo geven wij dus geen les 😉 Klikbeet’s zwangerschapsyoga >>

 

Class Information

 Open: 3 november 2017
 Next: 4 juni 2023

Docent