Zwangerschapsyoga: Yoga & Mindful zwanger

Om lekker te bewegen en ontspannen kan je meedoen met een groot deel van onze reguliere lessen.
Om je echt goed fysiek en mentaal voor te bereiden op je bevalling, doe je de 8-weekse serie lessen bij Noor. Daar beweeg je ook en ben je samen met andere zwangere vrouwen. Er is ook een aanvullende Partner workshop.

Over de 8-weekse Cursus

Je voorbereiden en echt even stil staan bij de komst van de baby. Alles los laten van de dag, week ervoor en wat nog komen gaat. Je leert je innerlijke kracht en balans te vinden om je zwangerschap en bevalling zo prettig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Drie basics staan iedere les centraal: ontspanning, ademhaling en mindset. Deze drie zijn essentieel zijn voor de bevalling.

We geven telkens lesseries van 8 lessen. Kijk op onze workshoppagina voor de eest volgende serie en lees daar ook meer over de inhoud van de lessen en de docent.  Meer informatie en aanmelden >>

Veel zorgverzekeraars vergoeden deze lessen, maar niet allemaal dus vraag het na.

Over meedoen in reguliere lessen

De meeste docenten bij YogaToday hebben een extra opleiding gevolgd om jou en je kindje veilig in de les te begeleiden. Bel ons even op 06 – 215 72 555 als je wilt weten bij welke lessen/docenten je terecht kunt. Neem ook kennis van de informatie in deze PDF over wanneer je wel en niet kunt deelnemen aan reguliere lessen en waar je zelf ook op kunt letten.

 

Class Information

 Open: 3 november 2017
 Next: 29 januari 2023

Docent