Live bij YogaToday

Je bent weer van harte welkom voor live lessen in YogaToday! We bieden zowel Live lessen aan in YogaToday, als Buitenles > en ook Online >. Per live les houden we de groepen nu extra klein om rustig te wennen om met elkaar te zijn. We bouwen dit rustig op. Er is veel ruimte bij YogaToday, dus afstand houden is makkelijk.

Reserveren live lessen

Wil je meedoen met de live lessen in de studio? Reserveer dan de les van je voorkeur via het lesrooster. Je kunt zelf een account maken waarmee je zelf iedere les kunt reserveren en annuleren.

Corona maatregelen

We doen er alles aan om je veilig te ontvangen bij YogaToday en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen we voor voldoende afstand tussen de matten, ruimte tussen de lessen, goede schoonmaak en ventilatie.

We zien er naar uit om je te zien bij YogaToday en samen yoga, pilates, qigong, mindfulness en meditatie te beoefenen! Kom je ook?

FAQ’s

Wil je weten hoe alles bij ons werkt, je een les kunt annuleren of hoe je aan een login komt om te reserveren? Kijk dan op onze pagina Starten met veel gestelde vragen.

Sfeer proeven?

Het beste kan je een aantal lessen volgen. Met onze Introductiekaart kan je voordelig proberen welke lesvorm en docent bij je past en raak je goed wegwijs.
Natuurlijk kan je ook een gratis proefles komen doen. En alvast wat foto’s kijken 🙂