Mindfulness nabij Amsterdam-Zuidoost

Unieke locatie

Proefles mogelijk

Diverse stijlen en niveaus

Voor een workshop of training mindfulness in Weesp, nabij Amsterdam-Zuidoost, kies je voor de kennis die we bij YogaToday in huis hebben. Onze lesruimtes in de prachtige Laurentiuskerk zijn fijn, mooi, ruim en goed geventileerd. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en dan zien we je graag binnenkort bij een proefles!

Een rustgevende workshop mindfulness in Amsterdam-Zuidoost

YogaToday biedt je de erkende training (MBSR) mindfulness in regio Amsterdam-Zuidoost. De workshop bestaat uit acht lessen en leert je de aandacht te richten en weer los te laten. Het gaat daarbij om het genieten van het hier en nu, zonder oordeel. Geen zorgen over de dag van morgen en je vooral niet druk maken om dingen waar je geen invloed op hebt. Je bent ook van harte welkom je aan te melden voor onze wekelijkse lessen mindfulness yoga in onze lesruimten nabij Amsterdam-Zuidoost. Hier leer je yoga- en meditatieoefeningen om je de belangrijkste eigenschappen van mindfulness je eigen te maken, zoals het richten van je aandacht en het ontwikkelen van een ontvankelijke, accepterende houding tegenover gedachten, gevoelens en lichamelijke reacties.

Op zoek naar een yoga workshop?

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Meld je aan voor een workshop of proeflessen

Ben je benieuwd naar ons ruime aanbod in lessen of workshops en wil je weten wat het beste bij je past? Dan zien we je graag snel in onze yogastudio! Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, of bel naar 06-21572555.

_OL_9158