Pré- en postnataal

Ontspannen en bewegen

Hoi lieve aanstaande en nieuwe moeders,

We hebben begrepen dat er vooral in de nieuwe wijken Weespersluis en de Krijgsman behoefte is aan lessen waarin jullie samen, met ieder in de verschillende fases voor of na bevalling , terecht kunnen. Lessen yoga, pilates of een combinatie hiervan. (dus niet de cursus ‘yoga en mindfull zwanger’ die we al geven.)
We staan daar voor open, we hebben 2 fijne mooie locaties en fijne docenten en er zijn genoeg momenten dat de studio’s niet in gebruik zijn. Wel moet er even gepuzzeld. Je kunt in je verschillende fases nu sowieso al terecht bij ons, daarover hieronder meer.

We willen jullie betrokkenheid en hulp vragen om dit op te zetten. We hebben namelijk op dit moment onze handen vol. Een nieuwe les te starten, daarin investeren en afwachten of iemand komt is niet onze weg nu.
Wat je kunt doen is:
– ons mailen je interesse en welke tijden je kunt. Mail ons hier > 
– rondvertellen en anderen enthousiasmeren.

Met jullie input gaan we dan aan de slag. Bij minimaal 8 deelnemers willen we een start naken.
Blijf ook rondvertellen, want iedereen zit in een ander fase, dus aanwas moet wel door blijven gaan 😉

Voor nu al lekker komen bewegen en ontspannen:
Je kunt in principe gewoon naar de meeste lessen  komen bij ons. Bijna al onze docenten zijn extra opgeleid om jou en je kindje in de verschillende fases van de zwangerschap veilig te begeleiden en postnataal je weer op weg te helpen naar meer kracht  en verbinding met je lijf.
Bel even (06-215 72 555) dan kunnen we je adviseren welke lessen bij jou als uniek mens passen en de fase waarin je bent. Als je naar de reguliere lessen gaat, vertel ALTIJD je docent je situatie. Weet dat je niet ‘lastig’ bent als we  jou wat eigen richting moeten geven. Dat vinden medeleerlingen en docenten geen probleem.

Je bent van harte welkom! Warme groeten,
Isolde (oprichter YogaToday)