Aanbod voor organisaties & bedrijven

YogaToday ondersteunt bedrijven in het onderhouden van een vitale en duurzame bedrijfscultuur. Duurzaam inzetbare werknemers doen het werk met energie en kunnen het werk fysiek en mentaal aan. Deze medewerkers zullen vanuit intrinsieke motivatie gezondheid en werkgeluk kunnen ervaren. YogaToday biedt modules gericht op de fysieke als wel de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. 

Training ontspannen werken – zitten achter de computer

Nek, schouders & bovenrug

Deze workshop is speciaal voor mensen die vaak last hebben van hun nek, schouders en onderrug. In deze tijd zitten we meer dan ooit achter de computer, we werken meer online en niet altijd in de beste houding. Uit een onderzoek van het TNO is gebleken dat Nederland Europees Kampioen zitten is, in geen enkel ander land zitten we meer dan 8,5 uur per dag. Een belangrijk deel daarvan speelt zich af op het werk. Deze training is gericht op de nek en de rug om klachten te voorkomen en kan als workshop gegeven worden of als training van 8 keer met opfris dagen.

Teambuilding

Yoga als onderdeel van teambuilding

Een leuke, ontspannende en verbindende activiteit die zorgt voor meer respect en eenheid onderling. Een periodiek programma met yoga maakt dat uw medewerkers fris en energiek blijven. Het werkplezier, de concentratie en de productiviteit gaan omhoog.

zwangerschapsyoga

Burn-out-preventie

Yoga en burn-out

Burn-out ontstaat vaak doordat medewerkers de signalen van hun lichaam niet herkennen of negeren, en daarmee zichzelf voorbij rennen. Yoga maakt je bewust van je lichaam en wordt steeds vaker aangegrepen om een burn-out te voorkomen of te herstellen van burn out. YogaToday biedt speciale trainingen gericht op preventie en herstel van burn-out.

Vitaal naar werk

Training Vitaal naar werk

Buiten (actief) bewegen, yoga en mindfulness (gebaseerd op mindful 2 work)

Deze training is bedoeld voor mensen die dagelijks veel prioriteiten moeten stellen, keuzes moeten maken, veel bergen moeten verzetten en een hoge (werk) druk ervaren. Mensen die graag wat meer balans in hun leven willen, hun welzijn en vitaliteit te verhogen en stress niveaus te verlagen.  Dus voor diegene die  bijvoorbeeld last hebben van veel piekeren, je niet fit voelen, rug en nekklachten hebben, slecht slapen en weinig motivatie en energie hebben.

Workshop Mindful Werk

Omgaan met Stress

Deze workshop is een introductie laat je ervaren wat mindful werken is en hoe het voor de organisatie – medewerkers van toegevoegde waarde kan zijn.

Elke dag worden we overspoeld door e-mails, chatberichten, telefoontjes, meldingen op sociale media en advertenties – en dat komt allemaal bovenop de honderden gedachten die op elk moment door ons hoofd gaan. Het kan moeilijk zijn om die dingen af ​​te stemmen en onze volledige aandacht te besteden aan de situatie, het gesprek of de taak die voorhanden is, vooral op de werkplek.

Wanneer als werknemer het werk als veel voelt en je graag wat meer rust, veerkracht en werkplezier zou willen ervaren biedt mindful werken praktische handvatten om weer plezier en grip in je werk en je persoonlijk leven te krijgen. Het brengt innerlijke rust

Het trainen van je bewustzijn en de aandacht geeft je inzicht in je -werk-patronen. Je leert en ervaart keuzevrijheid en de ruimte om bewuste en juiste keuzes te maken, beter contact te hebben met je collega of klant en meer vitaliteit te creëren.

AANBOD VOOR BEDRIJVEN – Abonnementen, Tailormade of Module(s)

We zijn als YogaToday natuurlijk heel flexibel 😉 en daarom bewegen we makkelijk mee. Ieder bedrijf, iedere fase, ieder moment is anders.  is en zijn eigen behoeften heeft, geldt dat ook voor ieder bedrijf. Daarom kunnen we in gesprek een pakket op maat maken. Hieronder voorbeelden waar je zoal aan kunt denken.

  • Eigen bedrijfspagina alleen voor de medewerkers, met logo en eigen toegangscode
  • Mogelijkheid tot online livestream – on demand lessen als mede in onze yoga studio.
  • Lessen maat gemaakt naar de wensen van het bedrijf
  • Diverse thema’s t.b.v. thuis- en kantoorwerk zoals opladen- ontspannen-aandacht voor de nek- en rug)
  • Een vaste professioneel docent Lessen in Nederlands als wel Engels mogelijk.
  • Persoonlijke benadering ; Een vast contactpersoon bij YogaToday.
  • Luchtig, plezierig als wel serieus en grondig.

Abonnementen;
Korting voor organisaties; WKR regeling of bedrijfsfitness abonnement