Over lessen bij YogaToday

Over lessen bij YogaToday

Bij YogaToday ben je alle dagen van de week welkom. Je kunt flexibel zijn in je leskeuze en wanneer je komt. We bieden veel lesvormen vanuit onze visie dat iedereen andere behoeften heeft en anders gebouwd is. Iedereen kan yoga doen! Beginners en gevorderden kunnen ieder op hun eigen niveau aan de meeste lessen meedoen. Er zijn lessen van intensief tot ontspannend, van therapeutisch tot speels, van authentiek tot hedendaags. Lessen zijn creatief en veilig. Van oeroude oefeningen en inzichten verrijkt met de vormen en inzichten van deze tijd. Centraal staan gezondheid, welzijn, vitaliteit, rust, respect, vrijheid en plezier. Naast Yoga kan je ook lessen Qigong en Pilates volgen.  Alle docenten zijn nationaal en/of internationaal gekwalificeerd. Je kunt een uit verschillende abonnementen en lessenkaart kiezen, proeflessen en losse lessen volgen zijn mogelijk.

We zitten op 2 locaties in het mooie vestingstadje Weesp vlakbij Amsterdam. De studio’s zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Met de trein is het maar 12 -15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Vanaf het station zijn zowel de Pranazaal als Lotuszaal 5-8 minuten lopen. Vlakbij is parkeren grotendeels gratis en parkeerkosten in Weesp zijn laag.

Najaar 2019 verhuist de Lotuszaal naar de prachtige Laurentiuskerk in het centrum. De kerk biedt ruimte voor meer lessen en in een unieke locatie. De Pranazaal blijft bestaan. Begin 2020 starten we daar met lessen Hot Yoga en komen er overdag meer lessen o.a. stoelyoga.

Deelnemen aan (proef)lessen doe je door eenmalig een  account te maken. Via het het lesrooster hoef je  maar de aangeboden stappen te volgen. Heb je vragen of wil je overleg over je leskeuze? Bel dan met Sigrid of Isolde op 06 -215 72 555. We vinden het een plezier je hierin te adviseren.

YogaToday
info@yogatoday.nl