Inschrijven abonnementJa, ik ga akkoord met betaling per automatische incasso van het maandelijkse lesgeld met ingang van de eerstvolgende hele maand tot wederopzegging van:

Het lesgeld wordt aan het eind van de maand vóór het begin van de nieuwe lesmaand geïncasseerd. Als je het niet eens bent de afschrijving, kan je deze terug laten boeken. Neem binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. NB: Als er onvoldoende saldo is, zal er geen incasso plaatsvinden.
Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Als je onder medische behandeling bent, een operatie hebt ondergaan of chronische klachten hebt, neem contact op met je arts over het volgen van yogalessen. Als je specifieke klachten hebt of lichamelijke beperkingen kun je dat hieronder aangeven. Vertel dit ook altijd aan de docent als je daar voor het eerst een les bij volgt.

Specifieke klachten of lichamelijke beperkingen:

Waarvan of via wie ken je YogaToday?

Datum:…………………………………               Handtekening ………………………………………………….

Print dit formulier en lever dit ingevuld en ondertekend in vóór je eerste les. Per post of een scan per e-mail mag ook: info@yogatoday.nl  Bij YogaToday zijn ook formulieren om op te halen of in te vullen. 

YogaToday – Achtergracht 16A – 1381 BN Weesp – 06 – 215 72 555