Trainen bij Jim’s Gym

YogaToday leerlingen kunnen trainen bij Jim’s Gym

YogaToday en Jim’s Gym bundelen hun krachten!  Op 1 september start een proefperiode om te verkennen hoe we onze leerlingen we onze gemakkelijkere toegang geven tot de uitbreiding van hun sport- en yogabeoefening, zónder extra abonnementen. We beginnen met een introductietarief van  €9,- per enkele les (ongeveer de prijs van 2 biertjes…). Dit is kan alleen naast een bestaande leskaart of abonnement. We kijken er naar uit om met jullie feedback te onderzoeken hoe we dit concept in 2024 op de lange termijn kunnen voortzetten. In december besluiten we of en hoe de samenwerking verder gaat.

Je les boeken doe je via Momo Yoga. Doe dit je eerste keer via de oranje button op onze lesrooster pagina >
Zodat je informatie krijgt hoe je 2 studio’s in je Momo account krijgt namelijk: Jim’s Gym naast  YogaToday.
Daarna kun je gewoon je app weer gebruiken.
Verken t.z.t. ook de vrije trainingen met gebruik van alle oefen attributen. Dit geeft ook onbeperkte trainingsmogelijkheden. Informatie hierover volgt spoedig.

Waarom Jim’s Gym?

We zijn beiden vanuit onze passie voor ons vak en voor mensen onze studio’s gestart. We streven ernaar om het gemakkelijker te maken voor onze leerlingen om te profiteren van beide complementaire disciplines. Als lokale initiatieven hechten we veel waarde aan kwaliteit en toegankelijkheid van onze lessen. Onze gedeelde visie op lichaamsbeweging komt sterk overeen: YogaToday benadert op fysiek vlak het lichaam ‘functioneel’, waarbij met oefenen er de ruimte is om binnen ieders unieke de lichaam de bewegingsvrijheid te vinden. Bij Jim’s Gym vormt functionele training ook de kern en wordt er daarom gewerkt zonder grote apparaten.
Visie van Jim’s Gym, lees je hier >
En ….we willen lokaal een alternatief bieden voor de grote sportplatforms die het leven steeds sneller, onpersoonlijker en gefragmenteerd maken (het ‘sporthoppen’). Juist nu is verbinding op zowel menselijk als gemeenschapsniveau essentieel voor ieders gezondheid! Heb je interesse om jouw ervaringen met ons te delen? Sluit je dan aan bij de pilotgroep.  Stuur ons dan een e-mail >

Veel plezier!

Jim, Sigrid en Isolde