Daniëlle van de Ven

NaamDaniëlle van de Ven
PositionDocent Vinyasa, Iyengar en Mindfulness trainer kinderen
Biography
Plezier hebben in het ontdekken en verkennen van je mogelijkheden staat voorop in Daniëlle's lessen. Het draait in haar lessen om met een onderzoekende en ontvankelijke houding te ervaren wat je van je lichaam kunt leren.

Nadat ze stopte met een opleiding tot klassiek balletdanseres zocht ze naar een manier om fysiek soepel en sterk te blijven en mentaal weerbaar. Ze begon met yogalessen en sindsdien reist Yoga met haar mee door haar leven.

Daniëlle heeft verschillende stijlen van yoga intensief beoefend, waaronder Ashtanga yoga, Vinyasa Flow Yoga, Anusara Yoga, Iyengar Yoga en Yin Yoga. In 2011 behaalde ze haar diploma als Vinyasa Flow Yoga docent bij de opleiding Yogateacher van docenten Johan Noorloos, Marcel van de Vis-Heil en Anat Geiger. In 2015  certificeerde ze zich als docent Iyengar Yoga en in 2017 als Mindfulness Trainer voor kinderen. Met de jaren uitgegroeid is Daniëlle uitgegroeid tot een geliefde docent.

‘Yoga is een ontdekkingsreis voor mij. Een tastbare en concrete manier om mijn lichaam en geest iedere dag opnieuw te onderzoeken. Telkens weer word ik uitgedaagd mezelf te open te stellen voor nieuwe en onbekende dingen, oordelen los te laten en angsten en gewoontes te doorbreken. Yoga vraagt discipline en toewijding. Het geeft me kalmte, rust en de kracht om uitdagingen in het leven aan te gaan. Waar ik ook ben, hoe ik me ook voel, Yoga brengt me thuis in mijn lichaam. Die ervaring wil ik graag doorgeven.”

Contact

Yogacentrum YogaToday
06 – 215 72 555
info@yogatoday.nl

Pranazaal
Achtergracht 16
1381 BN Weesp

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
1382 AJ Weesp/Amsterdam