Isabel Huigen

NaamIsabel Huigen

Isabel is 48 jaar en moeder van drie dochters van 19, 17 en 12 jaar oud. Zij studeerde Franse taal- en letterkunde maar nadat zij zelf moeder werd gooide zij het roer om. Ze volgde een opleiding tot Kindercounselor en een aantal jaren later de opleiding “Holistische kinderyoga” bij Arterre. Inmiddels geeft zij al een flink aantal jaren kinderyoga en nu ook dreumes/peuter yoga bij ons. 

“Kinderen van alle leeftijden ervaren veel plezier aan yoga. Het geeft hen vertrouwen in hun eigen lichaam, hoe klein ze ook zijn. Ze leren wat ze wel en niet willen en ze ontdekken dat even “stil zijn” ook heel erg fijn is.” 

Isabel is inmiddels ook pedagogisch geschoold en weet wat hoort bij de ontwikkeling van dreumesen en peuters qua leren en motoriek. Maar veel belangrijker nog weet zij hoe fijn en essentieel het is om in ons drukke bestaan even pas op de plaats te maken en tijd vrij te maken om écht even samen te zijn met je kind, om samen te beleven en te ontdekken. Dat is wat zij ouders en kinderen wil meegeven met haar lessen en waar zij zelf ook heel blij van wordt!

Contact

Yogacentrum YogaToday
06 – 215 72 555
info@yogatoday.nl

Pranazaal
Achtergracht 16
1381 BN Weesp

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
1382 AJ Weesp/Amsterdam