Ivana Srdarevic

NaamIvana Srdarevic

Ivana is de afgelopen 3 jaar een toegewijd lid geweest van de Yoga Today School. In oktober 2018 startte ze een eenjarige opleiding “TT Coaching” in Life coaching. Eind 2019 meldde ze zich aan voor de ‘200 uur Functionele Hatha en Vinyasa yoga docentenopleiding’ van Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Tijdens haar training werd het steeds duidelijker hoe dit was waar ze al die tijd naar op zoek was. Al snel begon ze gratis lessen te geven aan vrienden en familie en dat deed ze met enorm veel plezier en ambitie. In de zomer van 2020 heeft ze haar opleiding succesvol afgerond en is ze gaan werken als social media marketing manager en studiomanager voor YogaToday. Al snel begon ze andere yogadocenten te vervangen. 

“Met elke nieuwe les die ik lesgaf, groeide mijn wil om nog meer te doen en te leren. ” Begin september 2020 geeft ze elke zondagochtend een les in ‘functionele Vinyasa’ bij YogaToday.

 “Door hatha en vinyasa yoga te combineren, is het mijn passie om een klas te bieden waar studenten, met mijn begeleiding en advies, vrij zijn om te experimenteren met wat echt werkt voor HUN fysieke lichaam. Mijn wens is om studenten aan te moedigen en te leren om hun eigen lichaam te observeren, te voelen en uiteindelijk te leren kennen, maar ook om buiten de comfortzone te duwen ”

 Ivana werd in 1989 in een klein stadje in Kroatië geboren. Haar ervaring met het opleiden van anderen begon tijdens haar 10-jarige zwemtraining. Samen met haar moeder, een fysiotherapeut, vader, de oprichter en haar zus, kinesioloog, hielp ze een familiezwemclub te runnen, de eerste in haar stad. Op 16-jarige leeftijd gaf ze al zwemles. Ze deed hetzelfde in een duikvereniging waar ze haar eerste ervaring had met apneuduiken en ademhalingstechnieken en meditatie. “Door mijn eigen apneu-training te doen, ademduikstroken per 50 meter, ontdekte ik voor het eerst de kracht van de geest en dacht ik na over de mogelijkheden van het lichaam.” In de jaren die volgden, verkende Ivana talloze verschillende sporten, op zoek naar iets dat alles zou afronden wat ze voelde dat ze nodig had en wilde. Ze vond wat ze zocht in haar volwassen jaren, woonachtig in Nederland in de stad Weesp. Haar allereerste yogales was een mindfull hatha met de oprichter van YogaToday, Isolde Zandee. Ivana voelde meteen hoe yoga betekenis gaf aan alle andere fysieke activiteiten, en een pad gaf om de geest met het lichaam te verbinden. Ze bleef lessen volgen bij Germaine Duynstee, wat haar de moed gaf om de wereld van vibratie, gedachten en meditatie dieper te verkennen en de zoektocht is sindsdien niet gestopt, samen met het uitproberen van verschillende yogastijlen.

 

Contact

Yogacentrum YogaToday
06 – 215 72 555
info@yogatoday.nl

Pranazaal
Achtergracht 16
1381 BN Weesp

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
1382 AJ Weesp/Amsterdam