Mireille Verheijen

NaamMireille Verheijen

Bij YogaToday geeft Mireille Hatha Yoga. Haar lessen zijn gericht op het vinden van moeiteloosheid en het ervaren van verbinding in aandacht, beweging en het ademen.

Mireille volgde de opleiding tot yogadocent bij Mudita Yoga en Samsara en studeerde daarna verder bij Marijke Ludwig en Yvonne Esser. Zij geeft yogales sinds 1992 en werkt daarnaast als kunstvakdocent (drama en dansexpressie) en adem- en ontspanningstherapeut (methode van Dixhoorn).

In haar lessen combineert Mireille klassieke yoga-houdingen (asana’s) en pranayama met bewegingen waarbij de samenhang in het skelet centraal staan en de adem vrij gelaten wordt. Mireille gaf jarenlang zwangerschapsbegeleiding en postpartum lessen op basis van yoga. Zwangere vrouwen kunnen dan ook rekenen op een zorgvuldige begeleiding tijdens haar Hatha Yoga lessen.

“Het beoefenen van yoga is een weg van buiten naar binnen, van dynamiek naar rust. In het aandachtig aanwezig zijn kun je gewaarworden wat er in je leeft en speelt, zonder oordeel of de noodzaak iets te veranderen. Vanuit acceptatie ontstaan mildheid, ruimte en een verbinding met je innerlijke bron van kracht en wijsheid. Die verbinding maakt het mogelijk om de wereld tegemoet te treden, met een twinkel in je ogen en een glimlach in je hart.”

Contact

Yogacentrum YogaToday
06 – 215 72 555
info@yogatoday.nl

Pranazaal
Achtergracht 16
1381 BN Weesp

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
1382 AJ Weesp/Amsterdam