Mireille Verheijen

NaamMireille Verheijen

Mireille is yogadocent sinds 1992 en daarnaast docent drama en dansexpressie. Kinderen hebben altijd de grootste groep gevormd waaraan zij lesgeeft en inspireren haar in hun zoektocht naar wat eigen is. Het begeleiden van ouders en kinderen samen ontstond enkele jaren geleden spontaan en blijkt een heel bijzondere vorm van yoga beoefening: Een kind dat vertrouwen krijgt, dat mag leiden en waarnaar geluisterd wordt, zal heel graag de gids zijn naar een rijke belevingswereld en met plezier het kind in de ouder wakker maken.

“Het is elke keer weer zo mooi om te zien, hoe kinderen en hun ouders met een twinkel in hun ogen en een glimlachend hart tot een aandachtige en waarachtige verbinding komen door samen yoga te doen.”

Elke workshop Ouder-Kind Yoga beweegt zich rond een thema, dat iedere keer anders is en waarin spel, beweging en asana’s, adem, ontspanning en nog veel meer aan bod komen. Welkom!

Naast de workshops Ouder-Kind yoga en de lessen Dansexpressie, verzorgt Mireille bij YogaToday nu ook de lessen Mama en Baby Yoga.

Rechtstreeks contact opnemen met Mireille kan door een mail te sturen naar mireilleverheijen@gmail.com  Neem ook eens een kijkje op www.kalakala.nl

Contact

Yogacentrum YogaToday
06 – 215 72 555
info@yogatoday.nl

Pranazaal
Achtergracht 16
1381 BN Weesp

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
1382 AJ Weesp/Amsterdam