Nicolien Zuijdgeest

NaamNicolien Zuijdgeest

Nicolien geeft Critical Alignment bij YogaToday en is in haar dagelijkse werk ook als trainer en coach actief.  Combineren van beweging en fysieke bewustwording staat daarin altijd centraal.
In het verleden heeft ze zelf door een ongeluk en tegenslag veel fysieke klachten gehad. Na haar kennismaking met Critical Alignment Yoga (CAY) in 2008 waren haar grootste klachten snel over.
In 2014 voltooide ze de lerarenopleiding, en inmiddels geeft ze al meer dan tien jaar les, ook aan groepen ouderen.

Nicolien:”Het leukste aan CAY  vind ik het vrijer leren bewegen binnen de fysieke beperkingen die je hebt. CAY nodigt uit om creatief èn technisch te denken: Wat kan je wel binnen de beperkingen van jouw lichaam, en welk element van een houding is voor jouw lichaam haalbaar en belangrijk? Accepteren wat je (nog) niet kunt, en vooral aandacht geven naar wat wèl goed gaat.  Heel oplossingsgericht dus. En, als je weer vrijer kan bewegen, laten zich bestaande beweeg- en gedragspatronen makkelijker doorbreken.”

“Nicolien is betrokken en enthousiast. Ze creëert een veilige omgeving en haar gevoel voor humor geeft ruimte en lichtheid, ook als de oefeningen zwaar worden. Haar stijl van werken is open, energiek en waarderend zonder oog voor detail te verliezen.”

Contact

Yogacentrum YogaToday
06 – 215 72 555
info@yogatoday.nl

Pranazaal
Achtergracht 16
1381 BN Weesp

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
1382 AJ Weesp/Amsterdam