Aerial Yoga Therapy Training

4-daagse therapy training met het Aerial doek

Deze 4-daagse training in onze prachtige Yogakerk wordt gegeven door Aerial Yoga Nederland. Speciaal ontwikkeld voor professionals. De training laat jou zien en zelf ervaren, hoe je met het Aerial doek lichamelijke en emotionele klacht-bevrijdende therapie kunt geven.

Het Aerial doek is een fantastisch tool voor therapeuten, coaches, docenten, hulpverleners en mensen die geïnteresseerd zijn om hartcoherentie te her-ontdekken en je hersenen te gebruiken als superhandig stuk gereedschap in plaats van als een altijd leidende gids. En het is ook de leukste wijze om met fysieke in- en ontspanning je krachtbron, jouw licht weer te ontdekken.

  • Aerial yoga als versterkende sensorische brug tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.
  • Bewustwording en erkennen van stress, emoties, lichamelijke klachten en de daarmee gepaarde gelimiteerde overtuigingen doormiddel van het aerial doek als spiegel.
  • Emotionele en lichamelijke klachten doorzien en een oplossingsgerichte aanpak; neuro-emotioneel leren en ervaren doormiddel van verschillende oefeningen.
  • Onderbewuste kaders en patronen bewust maken en nieuwe inzichten verkrijgen met daarbij horende veranderende perspectieven.
  • Hart coherent handelen, leven en bewegen voor meer balans en gezondheid.

Het Aerial doek is een fantastisch tool voor therapeuten, coaches, docenten, hulpverleners om hartcoherentie te herontdekken en op een andere manier toe te passen.

Start zaterdag 26 maart, vervolg vrijdag 15 en 16 april, zondag 8 mei
Lestijden 12:30 – 19:30 uur
Door Aerial Yoga Nederland bij YogaToday in de Laurentiuskerk Amsterdam-Weesp
Kosten €650 voor de 4-daagse therapy training

Inschrijven voor deze opleiding

Schrijf je in d.m.v. onderstaand formulier en betaal direct via iDeal.

Te betalen: € -