We zijn al zoveel binnen

We zijn al zoveel binnen

Op de foto’s oefenen we de ‘Stoelhouding’ Utkatasana. En niet alleen oefenen we ‘een houding’ maar ook uit je comfortzone komen, vertrouwen en balans ūüôā

Maart 2016 op buitenyoga.nl
“Sinds 7 jaar geeft Isolde ¬†buiten yogales. ‚ÄėWe zijn al zoveel binnen, zodra het kan ga ik naar buiten.‚Äô Buiten kun je, je makkelijker verbinden met de elementen, je ademt de lucht in en die voel je meer in je longen. Je staat niet in een gebouw met muren maar in de vrije ruimte en daardoor ervaar je ook in je hoofd en in je lichaam meer ruimte. Je voelt de wind op je huid en je staat met je voeten echt op de aarde. In onderzoek is ook aangetoond dat alleen al het zien van patronen in de natuur als golven, bloemen of een wijds uitzicht mensen al rustiger maakt. Door het contact met deze natuur elementen¬†sta je ook meer in contact met je eigen natuur. Dat geeft rust, energie en verdieping van je yogabeoefening en die ervaring neem je vervolgens ook weer mee naar je yogalessen binnen.

Buiten yoga brengt bovendien uitdagende en ook ‚Äėfun‚Äô elementen met zich mee. De grond is wat ongelijk, de wind waait en er kan onverwachts van alles voorbij komen. Isolde speelt met deze elementen en dat maakt de lessen naast de rust die je ervaart juist ook luchtig en leuk. Tips van Isolde: bescherm je zelf ook want de natuur kan hard zijn. Neem warme kleding mee voor onverwachte koude wind, smeer je goed in met zonnebrand en neem een flesje water mee.”

Het wordt al langer licht! Nu midden in de winter en bezitter van een Blog op onze nieuwe website -waar wat op moet staan- zoeken we wat eerder geschreven artikelen op, met ervaringen waar we niet op kunnen wachten! Lees mee en kijk mee uit naar straks heerlijk buiten!!!

 

 

 

User Avatar
Isolde Zandee
info@yogatoday.nl