Laden Workshops

« Alle Workshops

Ayurveda in de lente met Kirsten Drooger

21 maart om 14:00 - 17:00

€35

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een eeuwenoude geneeskunde gebaseerd op de principes van de natuur. Dit maakt Ayurveda tijdloos en vandaag de dag nog springlevend. Ayurveda betekent leven en veda wetenschap of kennis. Ayurveda is de wetenschap voor een lang gezond leven door te leven in harmonie met de wetten van de natuur. Verandering is een feit waar we niet omheen kunnen. De verandering van de seizoenen is hier een goed voorbeeld van.

Aan het eind van de winter wordt het warmer. De sneeuw gaat smelten en de rivieren overstromen door dit extra water. Dit is precies wat er ook gebeurt in het lichaam. Doordat het warmer wordt, smelt alles wat we in de winter hebben opgeslagen. Dit betekent dat het belangrijk is om voor een goede doorbloeding en doorstroming te zorgen zodat je geen last krijgt van de typische lente symptomen zoals hooikoorts of voorjaarsmoeheid.

Ayurveda geeft hele duidelijke adviezen en richtlijnen om met optimale energie de lente in te gaan.

Wat leer je in deze workshop?

In deze workshop zoemen we in op de lente. Welke voeding is goed in de lente en wat kan je het beste vermijden. En wat voor levensstijl adviezen kan je het beste volgen in de lente. We eindigen deze workshop met een energieke verwarmende yogasessie om de doorstroming te bevorderen.

Meer over docent Kirsten Drooger>>

Inschrijven voor deze workshop

Schrijf je in d.m.v. onderstaand formulier en betaal direct via iDeal.

plaats(en)
Te betalen: € -

 

 

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€35

Locatie

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AE
+ Google Maps
Telefoon:
06 215 72 555
Website:
www.yogatoday.nl