Laden Workshops

« Alle Workshops

LET OP: Betalen/boeken is under construction. E-mail ons als je je wilt aanmelden met je naam en telefoonnummer, dan sturen we je via whatsapp of sms een betaallink.

Breathwork l Ademcirkel

29 september om 14:00 - 17:00

Iedere 3e zondag van de maand: Ademwerk bij YogaToday. Ademwerk leidt tot diepe inzichten, healing en transformaties op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Wil je spanning loslaten, en meer relaxed door het leven gaan? Heb je vaak een tekort aan energie of  kamp je met benauwdheid? Ademwerk bevrijdt de stroom van je levensenergie (Prana, Qi, Ki). Er zijn vele redenen om mee te doen en er zijn vele positieve effecten. Zoals bijvoorbeeld:

– Minder stress
– Meer ontspanning
– Minder lusteloosheid
– Meer energie en levensvreugde
– Minder zelf-afwijzing
– Meer zelf-liefde
– Betere relatie met jezelf, betere relatie met anderen
– Minder druk en verward in je hoofd
– Thuiskomen in je lichaam
– Meer contact met je gevoelens en emoties
– Onvoorwaardelijk van jezelf houden
En nog veel meer…

Ademcirkel

In de ademcirkels onderzoek je de details van je adempatroon, en je doorbreekt en verandert je ademhaling naar een meer gezonde ademhaling. Je leert om voller in te ademen en meer ontspannen los te laten op je uitademing.
Dat wat er speelt in je leven komt meestal aan de orde komen in je ademsessies. Je eigen leer- en groeiproces staat daarmee centraal. In ademwerk leer je alles van en in jezelf te omarmen, te accepteren. Wanneer ongemak omhoog komt en je stopt met oordelen en je ademt rustig door, dan kun je er opnieuw met liefde naar kijken. Ademwerk helpt je om balans en helderheid te creëren in je denken, voelen en doen.

Ben je zwanger of gebruik je medicatie?
“In verband met je eigen veiligheid en gezondheid, is de adem cirkel (ademwerk in een groep) niet geschikt voor je als je zwanger bent, of als je anti-depressiva of anti-psychotica medicijnen gebruikt. Je kunt dan in overleg wel privé ademsessies volgen. Neem daarvoor contact op met Nistal via email: ademenextase@gmail.com.”

Wat gaan we doen

De sessie is 3 uur. De meest helende ademtechniek is de bewust verbonden ademhaling. Het wordt tegenwoordig ook oceanic breathing en circular breathing genoemd. Deze ademhaling zullen we veelvuldig beoefenen. Daarnaast is er soms aandacht voor adem oefeningen uit de Qigong, en pranayama’s uit de Yoga zoals de Ujjayi Adem en de Full Yogic Breath, die je helpen om bewuster en meer compleet je volledige ademcapaciteit te benutten.

Door het toepassen van de bewust verbonden ademhaling ervaar je totale ontspanning, overgave en extase. Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en extase ontstaat als vanzelf.

Spirituele heling

De helende kracht van de adem vindt plaats op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. Verbonden ademen helpt je om blokkades op elk van die niveau’s te doorzien en los te laten. Hoe meer je de levensenergie tijdens de ademsessie kunt laten stromen, hoe dieper de (spirituele) heling die je ontvangt. Je natuurlijke ademhaling herstelt zich en je ware zelf (spirit, ziel) komt tevoorschijn. Evenals diepere gevoelens van liefde, vrede, vreugde en stilte…

Je bevrijdt je van je Negatieve Mentale Massa (zware gedachtes), van alles wat je niet bent… Dit ervaar je letterlijk en figuurlijk als een Verlichting! Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware Zelf nooit weg geweest. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te Zijn… In stilte, vrede en verbondenheid met ‘al dat is…’

Kosten en aanmelden

Zondag 29 september| 14:00 – 27:00 uur.
Early Bird Tarief tot 25 augustus 12:00 uur =  € 45, daarna € 55
Kaartjes via Hipsy >

Volgende Ademcirkels

Ieder 3e zondag van de maand in 2024, steeds van 14:00 – 17:00 uur in de Laurentiuskerk.
Andere data in 2024
— 20 oktober
– 17 november
– 15 december

* Onder voorbehoud in de Laurentiuskerk. Soms moeten we uitwijken naar een avond of onze locatie op de Achtergracht die ook heel fijn is.

Je adembegeleider

Arno Nistal ten Veen heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ademwerk, persoonlijke groei, meditatie, yoga en qigong. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij een aantal prachtige Ademworkshops en Ademcirkels samengesteld, waaronder de Ademcirkels bij YogaToday.
Meer over Nistal en zijn werk > 

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Phone
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie