Dagretreat Yoga en opstellingen

Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Dagretreat Yoga en opstellingen

30 april om 09:30 - 16:30

€150
Bosafbeelding voor DagretreatYogaenOpstellingen

Voor wie is deze dagretreat?

Als je merkt dat je rust en ruimte kunt gebruiken om stil te staan bij de thema’s die in jouw leven spelen is deze dagretreat voor jou. Wanneer je dit graag vanuit het ervaren wil benaderen, in plaats vanuit het denken. We nemen je mee tijdens deze dagretreat in een nieuwe manier om inzichten te verkrijgen. Deze dag zetten wij yoga oefeningen en (kleine) opstellingen in om dat te bereiken. Samen creëren wij een fijne sfeer met een kleine groep deelnemers. Het is niet nodig om enige kennis of ervaring van yoga of opstellingen te hebben. Je bent van harte welkom.

Data

Op 30 april vindt de Dagretreat in *YogaToday plaats van 09.15 – 16.30 uur.
Meer informatie & aanmelden www.yogaenopstellingen.nl of meld je hier gelijk aan voor 30 april*.
*YogaToday leden krijgen 10% korting, gebruik hiervoor de code: YTLID10

Je begeleiders

Ehud Neuhaus yogadocentEhud Neuhaus – yoga docent 

“Wat ik zo krachtig vind aan opstellingen, is dat het zo simpel is. Je hebt niets nodig en het werkt. Een handige en krachtige tool om naar jezelf te kijken. Voor mij staat de dag in het teken van ervaren, en niet teveel gericht op het denken. Daar zijn we in het dagelijks leven al zo goed in. Door op deze dag ruimte te creëren voor jezelf, kunnen er mooie dingen gebeuren.”

Marlinde van Hedel Systemisch coach

Marlinde van Hedel – systemisch coach 

“Wat ik zo fijn vind aan de yin-yang yoga oefeningen is dat er rust en ruimte is om te ervaren wat er binnen in jezelf gebeurt. Vanuit het systemisch werken met opstellingen zijn er kleine oefeningen waarmee grote inzichten verkregen kunnen worden. Deze combinatie van yoga en opstellingen voelt als een mooie formule om een bijzondere dag te beleven met persoonlijke inzichten.”

Rust en ruimte om te voelen en te ervaren

 

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€150
Website:
yogaenopstellingen.nl

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps