De helende kracht van je adem

Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

De helende kracht van je adem

2 maart om 13:30 - 17:00

adem workshop arno ten veen

Een krachtig transformatie proces!

In deze workshop richten we ons op de helende kracht van de adem die plaats vindt op fysiek-, mentaal-, energetisch- en emotioneel niveau. De ademtechniek van deze workshop is: bewust verbonden ademen. Deze ademtechniek helpt blokkades op elk van die vier niveau’s te doorzien en deze los te laten.
Hoe meer je de levensenergie – opgewekt door de ademtechniek – kunt laten stromen, hoe dieper de (ook spirituele) heling zal zijn die je ontvangt. Je natuurlijke ademhaling herstelt zich en je ware zelf (spirit, ziel, of hoe je die ook wilt noemen) komt tevoorschijn. Via de adem komen we eenvoudiger in contact met de diepere gevoelens van liefde, vrede, vreugde en stilte. De bronnen van heling.

Helende kracht: ontspanning, overgave en extase

Door middel van de eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek, ervaar je totale ontspanning, overgave en extase. Tijdens deze workshop zul je totaal versteld staan van de helende kracht van je adem! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke ademhaling al tintelend steeds verder weg uit je lichaam. Alles in jou komt (weer) tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt, en extase ontstaat als vanzelf.

Ruimte, verlichting

Je bevrijdt je van je negatieve mentale massa (zware gedachtes), van alles wat je niet bent. Dit ervaar je letterlijk en figuurlijk als een verlichting! Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware zelf nooit weg is geweest. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te zijn. In stilte, vrede en verbondenheid met alles dat is.

Arno Nistal ten VeenJe adembegeleider

Arno is ademtherapeut en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij nu een prachtige ademworkshop samengesteld: De helende kracht van de adem. Een krachtig transformatie proces!

Datum: Zaterdag 2 maart
Een andere ademworkshop is op 13 januari 2019. Dan doen we The Pranayama Journey
Tijd: 13.30 – 17.00 uur
Lokatie: Achtergracht 16A, 1381 BN, Weesp
Kosten: € 45 per workshop
Als je ook de The Pranayama Journey van 13 januari direct boekt, zijn de kosten voor 2 workshops samen € 70.
Docent: Arno ten Veenwww.ademenextase.com
Inschrijven kan je hier
Lees hier onze algemene voorwaarden.

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
13:30 - 17:00

Docent

Arno ten Veen

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps