Laden Workshops

« Alle Workshops

Workshop: Voel je Aanwezig en Vrij in je Lichaam – deel 1

21 maart om 11:00 - 18:00

€90 – €160

Voel je Aanwezig en Vrij in je Lichaam – Een Yoga Practice voor Gezond Fascia 

Je leeft en ervaart het leven door middel van je lichaam. Je lichaam reageert op je gedachten, emoties, bewegingspatronen en dagelijkse gewoonten en reflecteert ze terug in hoe je je voelt. Een lichaam dat open en mobiel voelt, met een vrije stroom van energie, verhoogt de kwaliteit van je leven. Op dezelfde manier kan een lichaam dat zich samentrekt, stijf en gevoelloos voelt, een negatieve invloed hebben op je geluk.

We ervaren allemaal contractie in ons lichaam op verschillende momenten in ons leven, wat niet slecht is, maar een uitnodiging om onze (yoga) practice toe te passen om de ervaring die het leven ons biedt te verwerken.

In deze eendaagse workshop leer je meer de rol die fascia speelt in hoe aanwezig en vrij je je voelt in je lichaam, de verschillende kwaliteiten van fascia en hoe het zich verhoudt tot je emotionele welzijn. De theorie wordt toegepast in verschillende practices die je na deze workshop in je persoonlijke practice kunt integreren.  

Deze workshop is deel 1 van een tweedelige serie. Deel  2 ‘Voel je Aanwezig en Vrij in je Lichaam – Een Yoga Practice voor Mobiliteit’ is zondag 22 maart. De 2 delen zijn los van elkaar te volgen en toegankelijk voor iedereen.

Lees meer over docent  Suze Retera>>

Inschrijven voor deze workshop

Schrijf je in d.m.v. onderstaand formulier en betaal direct via iDeal.

plaats(en)
Te betalen: € -

 

 

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
€90 – €160

Docent

Suze Retera

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps