Laden Workshops

« Alle Workshops

Workshop: Voel je Aanwezig en Vrij in je Lichaam – deel 2

22 maart om 11:00 - 18:00

€90 – €160

Voel je Aanwezig en Vrij in je Lichaam – Een Yoga Practice voor Mobiliteit

Je leeft en ervaart het leven door middel van je lichaam. Je lichaam reageert op je gedachten, emoties, bewegingspatronen en dagelijkse gewoonten en reflecteert ze terug in hoe je je voelt. Een lichaam dat open en mobiel voelt, met een vrije stroom van energie, verhoogt de kwaliteit van je leven. Op dezelfde manier kan een lichaam dat zich samentrekt, stijf en gevoelloos voelt, een negatieve invloed hebben op je geluk.

We ervaren allemaal contractie in ons lichaam op verschillende momenten in ons leven, wat niet slecht is, maar een uitnodiging om onze (yoga) practice toe te passen om de ervaring die het leven ons biedt te verwerken.

In deze eendaagse workshop leer het verschil tussen mobiliteit en flexibiliteit. Suze legt uit hoe mobiliteit zich verhoudt tot spanning en trauma dat zich in het lichaam nestelt en de gebruikelijke bewegingspatronen zich daardoor ontwikkelen. De yoga practice gericht op mobiliteit geeft je een beter inzicht in je eigen mobiliteit. Je leert hoe je meer bewegingsvrijheid in je gewrichten kunt creëren en een algeheel gevoel van welzijn en aanwezigheid in je lichaam. 

Deze workshop is deel 2 van een tweedelige serie. Het 1e deel is ‘Voel je Aanwezig en Vrij in je Lichaam – Een Yoga Practice voor Gezond Fascia’ is 21 maart. De twee delen zijn los van elkaar te volgen en zijn toegankelijk voor iedereen

Lees meer over docent Suze Retera>>

Inschrijven voor deze workshop

Schrijf je in d.m.v. onderstaand formulier en betaal direct via iDeal.

plaats(en)
Te betalen: € -

 

 

 

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
€90 – €160

Docent

Suze Retera

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps