Laden Workshops

« Alle Workshops

5 – Weekse reeks Dreumes & (groot) ouder yoga 1 tot 2,5 jaar

19 maart om 10:00 - 10:45

€62,50

Taalrijke yogalessen voor de kleine avonturiers, met mooie prentenboeken en thema’s.

Op yoga avontuur met je dreumes is een mooie manier om je dreumes spelenderwijs vertrouwd te laten raken met het verkennen en respecteren van grenzen. Tijdens de yoga wordt er bewust & liefdevol aandacht besteed aan elkaar om de band tussen jullie twee te versterken. Jullie gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen. Waardevol voor jou & je dreumes.

Dit yoga avontuur is opgebouwd rondom een prentenboek. De dreumes lessen zijn een speelse combinatie van kinderyoga houdingen, zang, dans, massage, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Vaak op muziek of aan de hand van een versje/liedje. Er zit veel herhaling in de lessen, waardoor het herkenbaar en veilig is.

De dreumes & ouder- lessen worden op een speelse manier gegeven en sluit dus mooi aan op de belevingswereld van de kleine avonturiers in de leeftijd van 1 tot 2 jaar. Elke les staat een prentenboek en/of thema centraal. De kinderen gaan dan op avontuur, ze ontdekken hun innerlijke wereld en krijgen er energie van. Het zelfvertrouwen en de concentratie kunnen versterkt worden. De kinderen leren over lichaamsbewustzijn, samenwerken en het uiten van gevoelens.

Deze lessen zijn toegankelijk voor alle lieve ouders of verzorgers met of zonder yoga ervaring.

Claudia Koekenbier – Schenkers

“Kinderen mogen zijn wie ze zijn, houdingen lukt niet altijd, maar dat zegt niets over hun inzet. Nieuwe dingen leren kan soms onwijs lastig zijn. Wat nog niet lukt kunnen wij altijd nog leren. Iedereen doet zijn best op zijn eigen manier en tempo. Plezier hebben en je gelukkig voelen staat voorop!

Positief, energiek en creatief. Deze 3 woorden omschrijven Claudia in een notendop. Sinds 2004 is zij met veel plezier leerkracht basisonderwijs. Yoga kwam op haar pad en in 2008 besloot zij de kinderyoga opleiding te volgen bij Helen Purperhart. Hierop volgend verschillende workshops gevolgd om inspiratie op te doen en zich verder te ontwikkelen binnen de kinderyoga. Sindsdien heeft ze kinderyoga geïntegreerd in haar lesprogramma op de basisschool en gebruikt ze steeds vaker de ukelele tijdens deze lessen.

Haar lief gezin bestaat uit haar man Joost & hun zoontje Charlie. Alle drie hebben op hun eigen manier hun balans ontdekt tussen inspanning & ontspanning door (kinder)yoga.
Kom je meedoen om dit ook bij jezelf te ontdekken?

Rechtstreeks contact opnemen met Claudia kan via claudia@yogikidz.nl

Het maximum aantal kinderen met (groot) ouder dat mee kan doen is 10, dus geef je snel op.
Lesdata zijn: 19, 26 maart, 2 en 16 en 23 april

Inschrijven voor deze reeks

Schrijf je in d.m.v. onderstaand formulier en betaal direct via iDeal.

plaats(en)
Te betalen: € -

 

 

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
10:00 - 10:45
Kosten:
€62,50

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps