Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Workshop – Dreumes/peuter yoga met ouder

26 januari om 09:00 - 10:00

€17,50

Wil je graag wat één op één tijd doorbrengen met je dreumes of peuter? Hou je van bewegen, van zingen en dansen, van samen lachen en plezier maken? Dan is de dreumes/peuter yoga vast iets voor jou en je dreumes/peuter. 

Dreumesen en peuters bewegen natuurlijk de hele dag. Kruipen, lopen, rollen, springen, het maakt deel uit van hun ontwikkeling en het gaat meestal helemaal van zelf. Maar hoe leuk is het om af en toe bewust stil te staan bij deze ontwikkeling. Samen te beleven, samen te ontdekken. Dat mama of papa even heel dichtbij is om je op te vangen als je valt. Om je even te knuffelen als je achterover leunt, om samen dat leuke liedje te zingen terwijl je elkaars handen vasthoudt. 

Voor mama’s en papa’s, maar zeker ook voor dreumesen en peuters is het heel belangrijk om af en toe pas op de plaats te maken, om begrenzing te voelen, om de belevingswereld eventjes klein te maken. Tuurlijk zijn we met een hele groep ouders en kinderen, maar jouw kind voelt dat jij er dat uurtje voor hem of haar bent. Dat er aandacht en liefde is en dat binnen de grenzen alles mag en kan. 

Bewegen staat natuurlijk centraal, maar ook de zintuigen, de ademhaling en “stil zijn” komen aan bod. Dit alles uiteraard op een hele speelse en vrolijke manier, die aansluit bij de belevingswereld van jouw dreumes/peuter. Met spelletjes, met muziek, met aanraking en met heel veel vallen en opstaan!

Eerstvolgende workshop is op donderdag 26 januari 2023
Leeftijd
 2 tot 4 jaar
Docent Isabel Huigen
Groepsgrootte Maximaal  8 kinderen (met papa of mama)

Voor vragen en aanmelden neem contact op met docent Isabel Huigen ihuigen@dds.nl 

 

 

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
09:00 - 10:00
Kosten:
€17,50

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps