Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Dreumes-Peuteryoga van 1 tot 4 jaar met (groot)ouder of verzorger

16 november 2020 om 10:45 - 11:30

€62,50

Samen op yoga avontuur met je kind

Op yoga avontuur met je kind is een mooie manier om je kind spelenderwijs vertrouwd te laten raken met het verkennen en respecteren van grenzen. Tijdens de yoga wordt er bewust & liefdevol aandacht besteed aan elkaar om de band tussen jullie twee te versterken. Jullie gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen. Waardevol voor jou & je dreumes.
Dit yoga avontuur is opgebouwd rondom een prentenboek. De kinderlessen zijn een speelse combinatie van kinderyoga houdingen, zang, dans, massage, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Vaak op muziek of aan de hand van een versje/liedje. Er zit veel herhaling in de lessen, waardoor het herkenbaar en veilig is.
De lessen worden op een speelse manier gegeven en sluit dus mooi aan op de belevingswereld van de kleine avonturiers in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. Elke les staat een prentenboek en/of thema centraal. De kinderen gaan dan op avontuur, ze ontdekken hun innerlijke wereld en krijgen er energie van. Het zelfvertrouwen en de concentratie kunnen versterkt worden. De kinderen leren over lichaamsbewustzijn, samenwerken en het uiten van gevoelens.
Deze lessen zijn toegankelijk voor alle lieve ouders of verzorgers met of zonder yoga ervaring. Het maximum aantal kinderen met (groot)ouder/verzorger dat mee kan doen is 10, dus geef je snel op.

“Kinderen mogen zijn wie ze zijn. Iedereen doet zijn best op zijn eigen manier en tempo. Plezier hebben en je gelukkig voelen staat voorop!”

Meer over Juf Claudia lees je hier >>

Deze lesserie dreumesyoga is op: 16, 23, 30 november, 7 en 14 december 2020
En data voor een nieuwe lesserie volgen binnenkort.

Aanmelden: claudia@yogikidz.nl

Gegevens

Datum:
16 november 2020
Tijd:
10:45 - 11:30
Kosten:
€62,50

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps