Dynamic Meditation: de grote schoonmaak voor je lichaam en je geest

Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Dynamic Meditation: de grote schoonmaak voor je lichaam en je geest

26 oktober 2018 om 19:30 - 21:30

|Terugkerend Workshop (Bekijk alle)

One event on 23 november 2018 at 19:30

One event on 21 november 2018 at 19:30

De ultieme stress release!

Tegenwoordig hebben we allemaal geregeld last van stress. Soms gaat dat over werksituaties en soms zijn er aanleidingen uit ons privéleven (kinderen, partner etc.). Vaak houden we teveel vast aan het verleden of we maken ons
zorgen en zijn angstig voor de toekomst. De meesten van ons zijn niet goed in staat om zelf hun stress levels te reguleren, omlaag te brengen. De Dynamic Meditation is een hele efficiënte methode om stress te regulerenJe gooit simpelweg al je onrust en frustratie eruit! Als je dat uit je systeem hebt losgelaten, ontstaat meditatie als vanzelf. Harmonie, innerlijke stilte en rust. Diepe ontspanning en tevredenheid dalen op je neer.

Osho Dynamic Meditation

Osho is een hedendaagse verlichte meester die verschillende therapeutische technieken heeft samengevoegd met actieve meditaties. Zo ontwikkelde hij ook de Dynamic Meditation. Zijn uitgangspunt van de dynamische meditatie is dat de huidige mens neurotisch is, gefragmenteerd, onderdrukt, aangepast. De mens is zo gecultiveerd dat hij vergeten is wie hij is in zijn diepste wezen. Dat resulteert in de meest uiteenlopende klachten en symptomen. Stilzitten in meditatie is voor veel westerse mensen moeilijk of zelfs onmogelijk. Dit kan kan dan weer leiden tot nog meer onderdrukking van wezenlijke gevoelens en emoties. Speciaal voor ons westerse mensen ontwikkelde Osho allerlei actieve meditaties. De Dynamic is de meest bekende, de meest krachtige en wordt over de hele wereld beoefend.

Piek-ervaring

Onze aanpassingspatronen zitten zo diep (al vanaf onze kindertijd) dat we vaak niet eens meer weten dat we aangepast zijn. Toch knaagt het ergens van binnen. Het onderdrukte deel in jou blijft vechten en zoekt een weg om zich te uiten. Het leven moet zich uiten, het leven is expressie. De Dynamic is een veilige manier om je te bevrijden. Het is voor velen een piek-ervaring! Iets wat je nooit meer vergeet. Het is zo intensief en transformerend, na de meditatie voel je je als herboren!

Docent

Arno Nistal ten Veen is al meer dan 25 jaar Sannyasin (discipel) van Osho en is opgeleid in vele therapeutische- en meditatie technieken van Osho. Arno is ademtherapeut, yogadocent, Chi Neng Qigong instructeur en meditatie begeleider. Hij heeft een eigen praktijk in Weesp en geeft workshops en trainingen door heel Nederland.

Waar, wat en wanneer

Datum : Vrijdag 21 december
Andere data: data 2019 volgen
Tijd: 19.30-21.30 uur (inloop vanaf 19.10 uur)
Lokatie: Achtergracht 16A, 1381 BN Weesp
Kosten: Leden € 15 per workshop
Niet leden € 17,50 per workshop
Docent: Arno ten Veen

Aanmelden kan hier (je betaling bevestigt je inschrijving)
Lees onze algemene voorwaarden hier.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 21:30

Docent

Arno ten Veen

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps