Laden Workshops

« Alle Workshops

LET OP: Betalen/boeken is under construction. E-mail ons als je je wilt aanmelden met je naam en telefoonnummer, dan sturen we je via whatsapp of sms een betaallink.

Ecstatic Dance DJ Audyo (Pencipta Ruang)

28 juni om 19:15 - 22:00

Save the date ! Info volgt omdat we heerlijk buiten gaan dansen op een mooi stukje van Strand Muiderberg.
Net als vorig jaar hopen we weer op een magische zonsondergang! Voor buiten 🌞✨hebben we hebben extra koptelefoons, dus waag het er ook gerust op last minute te komen, dan graag gepast contant afrekenen ❤️🙏🏻
Bij slecht weer dansen we binnen in onze heerlijke Kerk. De weergoden beslissen 🙂 We vermelden dat hier uiterlijk 1 dag tevoren. We maken er hoe dan ook een feestje van!

19:15 – Inloop + verstilling
19:45 – Opening/opwarming
20.00 – Dansen
22.00 – Afsluiting

We kijken naar jullie uit. Tot dans!
Audy en Isolde

Over Ecstatic Dance
Dansen maakt je vrij en Ecstatic Dance is een vrije dans, waarin jij je kunt bewegen zoals jij dat graag wilt, alleen of samen. Het dansen brengt je in contact met jouw essentie en geeft je die vrijheid om te bewegen en ruimte te geven aan wat er op dit moment in je leeft, om diep te gaan, te verbinden, te dansen, te transformeren. Authentiek en in vreugde. Terug naar jouw kern en vrij van oordelen. Je bent bij ons in een veilige en ruime omgeving met fijne en serieuze mensen. We verwelkomen je volledig zoals jij bent!
Er zijn 3 belangrijke richtlijnen: geen schoenen, geen stimulerende middelen (zoals alcohol en drugs) en we praten niet. Onze blote voeten verbinden ons met de aarde en op de dansvloer communiceer je je lichaam, via dans. Telefoons zijn uit.
Er is gratis water en thee. Er zijn bij ons kleine versnaperingen zoals fruit, chocola en nootjes vooral na de dans. Tijdens de dans een beetje voor wie echt wat aanvulling nodig heeft. Anders is het alleen maar afleiding van de dans 😉
Er is in de kerk een fijne rustplek met kussens om lekker te chillen en je telefoon is uit.
Het concept van ED ontstond in Hawaï en Californië en is in de loop der jaren uitgebreid gegroeid, wekelijks vele harten en lichamen over de hele wereld aanrakend.
Voorwaarden die nu eenmaal nodig zijn 🙂
We geven geen refund van kaartjes en schuiven ook geen kaartjes door mocht je onverwacht toch niet kunnen. Doorverkopen of doorgeven mag. Geef het ons door als je niet kunt komen: als we vol zijn en er mensen van de wachtlijst mee plezieren, storten we jou het bedrag weer terug.
Met het kopen van een kaartje ga je ermee akkoord dat je zelf aansprakelijk bent voor schade aan jezelf en anderen eveneens voor het kwijtraken of beschadigen van je spullen.

Tickets

Early Bird tot 10  juni 12:00 uur € 20
Daarna €22,50 Tickets op Hipsy >>

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
19:15 - 22:00

Locatie

Strand Muiderberg
Zeeweg 1
Muiderberg,
+ Google Maps