Laden Workshops

« Alle Workshops

LET OP: Betalen/boeken is under construction. E-mail ons als je je wilt aanmelden met je naam en telefoonnummer, dan sturen we je via whatsapp of sms een betaallink.

Ecstatic Dance DJ Iradi

30 maart om 19:15 - 22:00

Dj Iradi creëert een sound die niet makkelijk te labelen is; hij mixt muziek tot een unieke creatie van beats, ritmes en melodieën. Ambient, house, folk, breaks, funk en disco, en ook klassiek kan je in zijn set voorbij horen komen.Iradi is resident dj van de Nataraj-feesten.
Sinds de oprichting in februari 2012 is hij betrokken bij Ecstatic Dance Amsterdam en is in veel landen binnen de Ecstatic Dance-community zeer gewild. Hij draait van Berlijn tot Ibiza, van Moskou tot San Fransisco.

Waar ook ter wereld, bij Frans Iradi op de dansvloer is het altijd feest!

Het programma:
19.15 Deuren zijn open, je bent welkom
19.40 Deuren sluiten we (!)
19.45 Start opening/opwarming
20.00 Ecstatic Dancereis
22.00 Afsluiting
Er is vers water, thee, fruit, nootjes, chocolade en meer …

We kijken naar jullie uit. Tot dans!
Audy en Isolde

Over Ecstatic Dance
Dansen maakt je vrij en Ecstatic Dance is een vrije dans, waarin jij je kunt bewegen zoals jij dat graag wilt, alleen of samen. Het dansen brengt je in contact met jouw essentie en geeft je die vrijheid om te bewegen en ruimte te geven aan wat er op dit moment in je leeft, om diep te gaan, te verbinden, te dansen, te transformeren. Authentiek en in vreugde. Terug naar jouw kern en vrij van oordelen. Je bent bij ons in een veilige en ruime omgeving met fijne en serieuze mensen. We verwelkomen je volledig zoals jij bent!
Er zijn 3 belangrijke richtlijnen: geen schoenen, geen stimulerende middelen (zoals alcohol en drugs) en we praten niet. Onze blote voeten verbinden ons met de aarde en op de dansvloer communiceer je je lichaam, via dans. Telefoons zijn uit.
Er is gratis water en thee. Er zijn kleine versnaperingen zoals fruit, chocola en nootjes.
Er is een fijne rustplek met kussens om lekker te chillen en je telefoon is uit.

Tickets

Early Bird tot 10 maart 12:00 uur € 20
Daarna €22,50 Tickets op Hipsy >>

 

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
19:15 - 22:00

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Phone
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie