Laden Workshops

« Alle Workshops

LET OP: Betalen/boeken is under construction. E-mail ons als je je wilt aanmelden met je naam en telefoonnummer, dan sturen we je via whatsapp of sms een betaallink.

Ecstatic Dance DJ Martyn Zy

31 mei om 19:15 - 22:00

Over Martyn Zij
Martyn Zij ontwikkelde een unieke smaak voor verschillende muziekgenres van over de hele wereld, divers maar met een soortgelijk kenmerk: muziek die ruimte geeft, trance en verbeelding opwekt maar ook zorgt voor aanwezigheid in het “hier en nu”. Zijn geluid varieert van aardende bassen en beats, tribale grooves tot een meer meditatieve en lyrische sfeer. Deze brengt hij op een funky en soulvolle manier samen en raakt het hart van de danser en luisteraar. Zoals je van een (ceremoniële) muzikant mag verwachten, laat hij zich leiden door de energie op de dansvloer en is hij niet bang voor onverwachte verrassingen en wendingen in zijn DJ-sets.

Eén van de redenen om zijn passie voor het deejay-en te vinden was de ontdekking van Ecstatic Dance. Ineens werd duidelijk dat alle muziek waar Martyn zo van houdt, gemakkelijk samen kan komen in een set voor dit bijzondere fenomeen. Eind 2013 werd en is Martyn nog steeds een van de resident-deejays van Ecstatic Dance Amsterdam. Vanaf dat moment werd Martyn ook uitgenodigd door diverse Ecstatic Dance Tribes in Nederland en Europa. Hij houdt ervan om de muziek, de dans en de vreugde met deze gemeenschappen te delen en raakt geïnspireerd door de verschillende vibraties van de unieke gebeurtenis die elke Ecstatic Dance is.

Na een paar jaar deejay begon Martyn zijn vaardigheden als producer/muzikant te combineren met zijn ervaring als deejay. Hij gebruikt zijn studiovaardigheden om verschillende muziek van over de hele wereld te remixen en te herwerken, zodat ze ‘dansvloervriendelijk’ worden en hij ze kan opnemen in zijn deejay-sets. Naast deze remixen werkt hij ook aan zijn eigen composities en liedjes om zijn unieke, diepe, funky en hartverwarmende geluid over de hele wereld te verspreiden en te delen.

Links:
mixwolk:
www.mixcloud.com/Mart27/

Het programma:
19.15 Deuren zijn open, je bent welkom
19.40 Deuren sluiten (!)
19.45 Start opening/opwarming
20.00 Ecstatic Dancereis met DJ Martyn Zy
22.00 Afsluiting
Er is vers water, thee, fruit, nootjes, chocolade en meer …

We kijken naar jullie uit. Tot dans!
Audy en Isolde

Over Ecstatic Dance
Dansen maakt je vrij en Ecstatic Dance is een vrije dans, waarin jij je kunt bewegen zoals jij dat graag wilt, alleen of samen. Het dansen brengt je in contact met jouw essentie en geeft je die vrijheid om te bewegen en ruimte te geven aan wat er op dit moment in je leeft, om diep te gaan, te verbinden, te dansen, te transformeren. Authentiek en in vreugde. Terug naar jouw kern en vrij van oordelen. Je bent bij ons in een veilige en ruime omgeving met fijne en serieuze mensen. We verwelkomen je volledig zoals jij bent!
Er zijn 3 belangrijke richtlijnen: geen schoenen, geen stimulerende middelen (zoals alcohol en drugs) en we praten niet. Onze blote voeten verbinden ons met de aarde en op de dansvloer communiceer je je lichaam, via dans. Telefoons zijn uit.
Er is gratis water en thee. Er zijn kleine versnaperingen zoals fruit, chocola en nootjes.
Er is een fijne rustplek met kussens om lekker te chillen en je telefoon is uit.

Tickets

Early Bird tot 5 mei 12:00 uur € 20
Daarna €22,50 Tickets op Hipsy >>

 

Gegevens

Datum:
31 mei
Tijd:
19:15 - 22:00

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Phone
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie