Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Ecstatic Dance – DJ Maurice Spees

26 mei om 19:45 - 22:00

€22,50

Een nieuwe dansreis

Dit keer hebben we DJ Maurice Spees uitgenodigd om onze reisleider te zijn! Hij komt in onze kerk een diepe helende Shamanic journey into Ecstatic Dance verzorgen. “Dit wordt weer en lekker diepgaande  Maurice: medicinale reis in  verbinding met elkaar en in een dans tussen onze hogere en oernatuur.”
Maurice is meer dan een Ecstatic Dance DJ. Naast onafhankelijk fotograaf en filmmaker noemt hij zich Sjamanic Voice Healing Alchemist. Dat laatste doet hij ook tijdens de set.
Z’n mixen nemen je mee op een reis van op het hart gerichte beats van over de hele wereld. Hij begeleidt je om alle aspecten van je wezen te integreren… om blokkades los te maken en te doorbreken. Voor Maurice gaat alles wat hij doet over het vasthouden van de ruimte voor transformatie. In de Ecstatic Dance vieren we het leven in ons lichaam en onze verbinding met elkaar. En we dansen, dansen, dansen 🙂 We weten zeker dat dit weer een mooie bijzondere reis gaat worden !

Dansen maakt je vrij en Ecstatic Dance is een vrije dans, waarin jij je kunt bewegen zoals jij dat graag wilt, alleen of samen. Het dansen brengt je in contact met jouw essentie en geeft je die vrijheid om te bewegen, authentiek en in vreugde. Terug naar jouw kern en vrij van oordelen. Je bent bij ons in een veilige en ruime omgeving met fijne en serieuze mensen.
De dansvloer is vrij van stimulerende middelen zoals alcohol en drugs. Er is gratis water en thee. Er zijn kleine versnaperingen zoals fruit, chocola en nootjes. Je danst op blote voeten of dansschoentjes en telefoons zijn uit. Op de dansvloer communiceer je via dans. Geluiden maken mag, met elkaar praten niet. Er zijn fijne Rustplekjes om in stilte te zitten, kussens om lekker te chillen en je telefoon is uit.

19:15 – Inloop + verstilling.
19:45 – Openings ceremonie Isolde.
20.00 – Dansen
22.00 – Afsluiting.

Vers water, thee, fruit, nootjes, chocolade en meer is er de hele avond voor je 🙂

Kosten  €22,50 en de kaartjes gaan via Hipsy. Dus gebruik gerust de link.
Er komen altijd vlak te voren annuleringen, mochten we uitverkocht zijn.
Meld je dan  aan voor de wachtlijst hier> of bel/app  06 215 72 555.

BOEK JE DANS 26 mei HIER >>

Volgende dans is 23 juni
met DJ Shawnodese >

Over de organisatie en Ecstatic Dance
Wil je weten wie zo gepassioneerd met dansen zijn dat ze determined zijn het steeds weer een geweldige avond te maken? Of wat Ecstatic Dance precies is? Lees het hier>

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
19:45 - 22:00
Kosten:
€22,50

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie